בהחלטת בית הדין של הליכוד, נכתב כי "לאחר ששמענו את נימוקי הצדדים ובייחוד את נימוקי היועץ המשפטי של הליכוד, ולאחר שבחנו את החלטתה של ועדת הבחירות, הרי שעם כל הרצון שלא להתערב בהחלת הוועדה, שאנו מבינים את שיקוליה ומניעה, הגענו למסקנה שאיננו יכולים שלא להתערב בהחלטת ועדת הבחירות ואנו קובעים כי יש מניעות משפטית לפסול מועמד מחמת הרשעות שעברה עליהן תקופת ההתיישנות".
יחד עם זאת, קבע בית הדין של הליכוד, כי הוא קורא ללניאדו לבחון ולשקול את ההשלכות של מועמדותו, לאור הצהרתו בפני בית הדין, כי אם ישתכנע שמועמדותו פוגעת בטובת התנועה, יעשה ביוזמנו את הדבר הנכון.
דודו לניאדו אמר בתגובה: "הליכוד הוא בית וזו המפלגה הגדולה בישראל. בדיוק בגלל ההחלטה שהתקבלה הערב, בה אדם שעשה טעות לפני שנים רבות, תיקן את דרכיו והפך לאזרח תורם לחברה יכול לייצג את בוחריו בכבוד ובהערכה. הקמפיין שנוהל נגדי בתקשורת היה רצוף שקרים וחצאי אמיתות כדי להציג תמונה מעוותת של עברי.
"למרות זאת רוחי לא תיפול. כחבר ליכוד שורשי אעמוד לימין התנועה ולימין ראש הממשלה הבא בנימין נתניהו גם אם הרוחות כרגע סוערות. אני מתחייב להעניק תקווה, באמצעות כנסת ישראל לכל איש ואשה, שצמחו מתוך מצוקה ומתוך קושי, תויגו שלא בצדק והתגברו על כל הקשיים בהופכם לאזרחים טובים תורמים ושומרי חוק".