צרות בליכוד? דוברו של נתניהו נעל את גלית דיסטל אטבריאן במרפסת - וברח מהמקום

יונתן אוריך נעל את חברת הכנסת מחוץ למרפסת בקומה ה-14 במצודת זאב, מטה המפלגה בתל אביב - ונטש את המקום, כך דיווח יקי אדמקר בוואלה!

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
גלית דיסטל אטבריאן
גלית דיסטל אטבריאן | צילום: נועם מושקוביץ, דוברות הכנסת
2
גלריה

על פי הדיווח, רק לאחר שחברת הכנסת דפקה על החלון וצעקה לעבר הנוכחים, היא הוכנסה חזרה פנימה. עוד צויין כי לאחר מכן, דיסטל אטבריאן ואוריך התעמתו מילולית והיא צעקה לעברו: "מי אתה בכלל?".

התקרית בין השניים אירעה לפני כשבועיים, ברקע ויכוח על מידת מעורבותה של דיסטל אטבריאן בקמפיין המפלגה בבחירות לכנסת ה-25, וכן אופי התכנים בו. גורמים המעורים בפרטים מסרו לוואלה! כי היא ניסתה לברר עמו מדוע נעל אותה במרפסת והוא השיב: "תישארי שם". בנוסף לכך, אוריך צעק לעברה "תעופי מפה" וכן אמירות קשות נוספות.

יונתן אוריך
יונתן אוריך | צילום: פלאש 90

על פי הדיווח, לאחר האירוע דיסטל אטבריאן עזבה את הבניין והפחיתה את מעורבותה בקמפיין. כעבור כמה ימים, אוריך התנצל בפניה, והיא קיבלה את התנצלותו.

דיסטל אטבריאן מסרה לוואלה! בתגובה כי "את אוריך אני מכירה, מעריכה ואוהבת כבר שנים ואני רואה בו משפחה, לא פחות. וכן, לעתים יש גם מריבות סוערות בתוך המשפחה ואז משלימים וממשיכים הלאה למטרה המשותפת - ניצחון הליכוד. כל השאר, רכילות לא מעניינת, נקסט".

תגיות:
הליכוד
/
גלית דיסטל־אטבריאן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף