שקד על סערת סרטון הקמפיין: "אנשים צריכים לקחת את עצמם פחות ברצינות"

שרת המשפטים התייחסה לסרטון הקמפיין החדש של מפלגתה, שגרם לתגובות סוערות ברשתות החברתיות."50% מהמפלגה מורכבת מנשים חזקות"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מעריב אונליין
מעריב אונליין | צילום: מעריב אונליין

שרת המשפטים איילת שקד התייחסה הבוקר (שלישי) בראיון בגלי צה"ל לסרטון הקמפיין מעורר הסערה שמפלגתה העלתה. "יש לי הומור עצמי ואני לא אוהבת את כל השיח פוליטקלי קורקט המוגזם", אמרה, "הסרטון צולם לפני חודש". היא הוסיפה: "50% מהמפלגה מורכבת מנשים חזקות ועצמאיות. לא צריך להגזים, אנחנו בבחירות, אנחנו בפורים. אנשים צריכים לקחת את עצמם קצת פחות ברצינות".

כזכור, מפלגת "הימין החדש" פרסמה אתמול בלילה סרטון חדש במסגרת קמפיין הבחירות, המדמה פרסומת לבושם חדש בשם "פאשיזם". שקד ובנט, כזכור, הואשמו פעמים רבות בהתנהגות "פאשיסטית" על ידי המפלגות היריבות, בעיקר בקרב השמאל הקיצוני. כך למשל, כינה אותה בעבר המתמודד מטעם חדש-תע"ל, עופר כסיף, "חלאה נאו-נאצית".

בסרטון, המזכיר פרסומות למותגי בשמים, נראית שקד כשברקע נאמרות המילים "מהפכה שיפוטית, צמצום אקטיביזם, מינוי שופטים, משילות, הפרדת רשויות, ריסון בג"ץ. פאשיזם". בסיום הסרטון, אומרת שקד: "לי זה מריח כמו דמוקרטיה". לאחר מכן עולה כיתוב "הימין החדש", בו נאמר כי "המהפכה הבאה בדרך הביתה".

תגיות:
איילת שקד
/
בחירות 2019
/
בחירות 2019 סבב א'
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף