אמסלם על האיחודים בימין: "אם לא יסתדרו, רה"מ יצטרך להתערב"

שר התקשורת התראיין ב"כאן ב'" והתייחס לסקרי המנדטים האחרונים, לאופציה של ממשלת אחדות עם מפלגת כחול לבן, ולמשבר מול ליברמן: "הוא לא משקר"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
דוד אמסלם
דוד אמסלם | צילום: מרק ישראל סלם
2
גלריה

"מי ששייך למחנה הלאומי צריך להצביע קודם כל לליכוד, ואם הוא נוטה יותר למפלגות שימין לליכוד, אז אהלן וסהלן".

"אני נגד ממשלת אחדות כתפיסת עולם. הרי מה זה ממשלת אחדות? ממשלה צריכה להוביל מדיניות. יש לנו מצע, חשוב לנו ארץ ישראל, זה הליכוד. אם גרמן מסכימה איתנו, או אם אסף זמיר תומך בקווי יסוד האלה שיצטרפו לליכוד. אני בעמדה כזו - המחנה הלאומי אמור להוביל את המדינה הלאומית".

צילום: נועם רבקין פנטון, פלאש 90
צילום: נועם רבקין פנטון, פלאש 90 | צילום: נועם רבקין פנטון, פלאש 90

"האחריות על ממשלה ימנית היא של ראש הממשלה. אם הם לא יסתדרו ביניהם, אז רה"מ יצטרך להתערב. יש פה אחריות קולקטיבית של כולם. כפי שאמרתי קודם, בבחירות הקודמות אנחנו איבדנו את השלטון. אם כל הימין כולו בא בגוש אחד, אמיתי, אז זה בסדר".

תגיות:
דודי אמסלם
/
בחירות 2019
/
בחירות 2019 סבב ב'
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף