אבי בניהו ב-103FM: "גנץ דיבר ברהיטות והפגין פוזה של ראש ממשלה"

יועץ התקשורת ודובר צה"ל לשעבר התייחס לשורות הראיונות של יו"ר כחול לבן: "גנץ אינו מניפולטור פוליטי". על הקמפיין של נתניהו נגדו: "ראיתי ורציתי להקיא"

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
גנץ מתראיין
גנץ מתראיין | צילום: חדשות 12

"גנץ אינו מניפולטור פוליטי, הוא לא פרזנטור ולא פעלולן. יש כאן סוג של כנות ופשטות. הוא בא עם רוגע ואהבה. הוא דיבר אל נתניהו עם הערכה מסוימת. לפני 20 שנה הייתי יועץ התקשורת של איציק מרדכי, נתניהו היה אז אשף התקשורת. לקחנו אותו למגרש הטלוויזיה הביתי שלו ולא יודע מי היה בסוף אשף התקשורת".

"אגלה לך סוד. גנץ עבר בשבועיים האחרונים את השבועיים הכי קשים בחייו".

"כששמעתי את ראש הממשלה שלי תוהה אם גנץ לא יכול לשמור על הטלפון שלו איך הוא ישמור על המדינה שלנו - אני מקיא על זה. מה זה הדברים האלה? זה פשוט נורא. יש לנו אחריות ליום שאחרי. אתה סומך על נתניהו ולא על גנץ, אשכנזי ויעלון?".

"לכן כשאתה אומר שגבי אשכנזי רצה להחזיר את רמת הגולן אני עונה לך שתחשוב שוב ותזכור שזה הקמפיין של בלפור לשבוע הבא".

תגיות:
אבי בניהו
/
בני גנץ
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף