בכחול לבן מגיבים לנתניהו: "לא מקבל את העובדה שאין לו רוב בכנסת"

המערכת הפוליטית סוערת בעקבות הראיונות שהעניק ראש הממשלה לערוצי הטלוויזיה בהם הזמין את בני גנץ לממשלת אחדות. ח"כ שלח: "ככה נראית אחיזת עיניים"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
בנימין נתניהו
בנימין נתניהו | צילום: Tsafrir Abayov/REUTERS

ח"כ יואב סגלוביץ' כתב: "נתניהו מבלבל את השכל ואת הציבור. לא מקבל את העובדה שאין לו רוב בכנסת. אין קשר בין בחירת יו״ר כנסת והקמת ועדות לכינון ממשלה. הכנסת אינה עובדת של הממשלה. היא הריבון. אחרי השבוע האחרון, ברור מדוע היא צריכה להיות כזו".

ח"כ יאיר לפיד צייץ גם הוא בחשבון הטוויטר שלו וכתב: "באמצע משבר לאומי ובריאותי יושב רה״מ בטלוויזיה ומשקר ומכפיש ללא הרף. להבדיל ממנו לא ארד לרמה הזו. איומי הסרק של נתניהו לא מרשימים אותנו, גם לא ״ההסכם בסמסים״ שלא היה ולא נברא. בשבוע הבא נבחר יו״ר חדש לכנסת ונפעיל את הבית כדי להלחם בקורונה לטובת האזרחים. זה הדבר היחיד שחשוב עכשיו".

תגיות:
יאיר לפיד
/
עופר שלח
/
מיקי זוהר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף