נתניהו בכנס הליכוד: "חסינות היא אבן יסוד בדמוקרטיה"

רה"מ נשא דברים לתומכיו בהדלקת נרות של מפלגת השלטון: "בשני למרץ ננצח ניצחון ענק, מאות אלפים ייצאו להצביע, בניגוד לבחירות הקודמות ונמשיך להגיע להישגים"

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
נתניהו נואם בהדלקת נרות בליכוד
נתניהו נואם בהדלקת נרות בליכוד | צילום: אבשלום ששוני

בנוסף, התייחס נתניהו לכהונתו ומנה את הישגיו: "התקשורת הוציאה צו איסור פרסום על ההישגים שלנו. הגענו להישגים מדהימים, חוללנו ניסים ונפלאות. הכלכלה פורחת, יש ירידה אדירה באבטלה, הפכנו את עיירות הפיתוח לערים חזקות, הבאנו לתנופה בבנייה. גם לאחר הבחירות בשני למרץ, נמשיך להגיע להישגים. אנחנו עושים מאמצים כל העת למנוע מאיראן להתבסס בסוריה, וכך נמשיך. נשיג הכרה אמריקאית ביישובי יהודה ושומרון ובבקעת הירדן ונחתום על כמה וכמה הסכמי שלום עם מדינות ערב".

נתניהו לא פסח על התייחסות למדיניות הפנים אותה הוא מתכנן להוביל. "נעזור לשכבות החלשות ונהפוך את ישראל לחזקה יותר. נמשיך להוריד את יוקר המחייה, נמשיך להפחית מיסים, להגדיל את השכר ולעזור יותר לעסקים הקטנים. כמו כן, נדאג לצמצום הבירוקרטיה", אמר נתניהו.

לבסוף, פנה ביבי להתייחס לסוגייה הבוערת סביב שאלת החסינות. "תוך יומיים אודיע על החלטתי בעניין החסינות. חסינות אינה נגד הדמוקרטיה, היא אבן היסוד של הדמוקרטיה. אני מבקש חסינות מפני תעמולת הסרק של חברי כחול לבן. אני עובד למען המדינה ולמענכם".

תגיות:
בנימין נתניהו
/
גדעון סער
/
בחירות 2020
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף