אבוקדו הוא אחד הפירות הטעימים שיש. הוא טעים בכל צורה: בסלט, מעוך לפירה, חתוך לקוביות, מעורבב עם ביצה, על טוסט, בשייק ואפילו עם כפית ישר מן הקליפה בתוספת של קצת מלח ולימון. מעבר להיותו טעים הוא גם בעל יתרונות תזונתיים ובריאותיים רבים, ועד כאן הכל טוב ויפה, אך כיצד נבחר את האחד שלנו? אנחנו לא רוצים שהוא יהיה קשה מדי, וגם לא רך מדי או רקוב. ואם הוא כבר לא קשה, איזה סימנים יגרמו לנו לדעת שהוא ראוי למאכל?
חשבון טיקטוק שיתף לאחרונה סרטון בו אדם המכונה "קפטן לי", ככל הנראה ירקן בחנות פירות, מסביר כיצד לבחור את האבוקדו המושלם.
ראשית, לדברי לי, יש לבחור פרי מבריק ולא בעל מראה "מט".
לאחר מכן יש לבחון את הגבשושיות שעל הקליפה ולוודא שהן פזורות בצורה שווה ואחידה על גבי קליפת הפרי.
עוד אמר, כי חשוב לבחור את הפירות שצורתם מאורכת יותר והם בעלי ה"צוואר" הארוך יותר כי יש להם זרעים קטנים, מה שאומר שיש להם יותר "בשר" בפנים.