ציר עצמות הוא למעשה מיצוי בבישול ארוך - 30 שעות, לדבריה - של עצמות מח, עצמות ברך וגידים. מדובר במיצוי כל הערכים התזונתיים שהגוף צריך מעצמות בקר, עוף או דגים, והוא נקי מתבלינים, ממלחים ומחומרים משמרים. "ההמלצה היא לשתות אותו על בטן ריקה כארוחה הראשונה אחרי צום הלילה", אומרת פרנק.
עוד הוסיפה: "כולם בהתחלה מרימים גבה, אבל אין אחד שמפסיק אחרי הפעם הראשונה. הציר מייצר שקט ורוגע בבטן, יש לו טעם של מרק בשר עשיר ומזין. הוא משמש גם כמעיין נעורים וכאנטי־אייג'ינג והפתרון האולטימטיבי לנשירת שיער ולחיזוק ציפורניים. יש לו כמובן גם יתרונות קולינריים בהיותו הבסיס לכל התבשילים כמעט בכל התרבויות בהיסטוריה האנושית עד המצאת המונוסדיום גלוטומט, קרי אבקת המרק".
במרכז "אוכל אמיתי Real Food" פרנק מלמדת אורח חיים מבריא המבוסס על אוכל אמיתי ותזונה מודעת תוך שינוי נכון של הרגלים. "פתחתי מרכז הדרכה שמעניק ליווי 360 להסתגלות לתזונה והפרקטיקה שלה, מעדנייה ומזווה בהתאמה", היא אומרת. "זה המרכז הראשון בישראל שמייצר מעטפת לשינוי מהבסיס לכל מי שזקוק ליד תומכת ומלווה הכוללת ייעוץ מקצועי להסתגלות, ייעוץ רפואי מרופאה אנדוקרינולוגית בכירה שמלווה את המסלולים, ידע וכלים כיצד לבצע עד הפרקטיקה של אספקת ארוחות מוכנות ומזווה מותאם אישית לכל לקוח ומטופל".
"אוכל אמיתי Real Food", להשיג באתר www.realfood.co.il, בטלפון 052־3598640 (משלוחים לכל הארץ).
קרטון גלידה עם קוקיז, "אמיליה" חיפה (102 שקלים)
ברוסקטה, "תמרלין" בנהלל (48 שקלים)
דג מומלח בכבישה ביתית, "בר ים" חיפה (67 שקלים)
מיני טארטלט, קייטרינג "מונייר", (209 שקלים)
ספיישל נאגטס (52 שקלים) "אגאדיר"
קממבר דה נורמנדי (61 שקלים), "רחל בשדרה" בירושלים
פאי פירות (42 שקלים), "הצרפתייה הקטנה", בעפולה
סושי בול (76 שקלים) "דלי אסיאתי בהוד השרון