הכירו את הנתח המושלם לעל האש מהמטבח המקסיקני | איש הבשר השף אסף שנהר מביא לכם מתכון ייחודי לנתח בשר, שנעשה בו שימוש רב במטבח המקסיקני. איך לעבוד איתו, מהשלב הראשוני ועד ההגשה, ואפילו - מהו היין שמשתלב איתו בצורה הטובה ביותראסנת גואטה14:43 29/06/2023הפלאנק - נתח בשר מהמטבח המקסיקני | צילום: אסנת גואטה- צריבה בחום חזק- חיתוך באלכסון נגד הסיבים- להגיש בין מדיום רייר למדיום. פחות מתאים עשוי מידי- מומלץ להשרות במרינדהתגיות:מתכונים/ אוכל