הכירו את הנתח המושלם לעל האש מהמטבח המקסיקני | איש הבשר

השף אסף שנהר מביא לכם מתכון ייחודי לנתח בשר, שנעשה בו שימוש רב במטבח המקסיקני. איך לעבוד איתו, מהשלב הראשוני ועד ההגשה, ואפילו - מהו היין שמשתלב איתו בצורה הטובה ביותר

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
הפלאנק - נתח בשר מהמטבח המקסיקני
הפלאנק - נתח בשר מהמטבח המקסיקני | צילום: אסנת גואטה

- צריבה בחום חזק

- חיתוך באלכסון נגד הסיבים

- להגיש בין מדיום רייר למדיום. פחות מתאים עשוי מידי

- מומלץ להשרות במרינדה

תגיות:
מתכונים
/
אוכל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף