אהרוני אף פעם לא היה שף שגרתי, וכזה שנח על זרי המסעדה שלו. תמיד היה ברור שהוא יעשה משהו שונה, טעים ואחר. מתוכנית הטלוויזיה האלמותית שלו עם גידי ועד פתיחת עוף בגריל וקצביה. בימים אלו ממש נפתחה מזללת העוף המטוגן שלו - אהרוני'ס, שעל פי אהרוני הולך להיות דוכן הפרייד צ'יקן שפיצח את הנוסחה לעוף המטוגן המושלם.
"ראשית, הדבר עצמו - "פרייד צ'יקן מהאגדות", מסביר אהרוני ומוסיף: "על בסיס עוף שמושרה ללילה שלם בבריין, ואז מתובל, מטוגן ומקבל גלייז. קשה להסביר כמה עבדנו על המעטפת שלו, כמה קמחים וכמה תערובות, עד שהגענו לתוצאה המושלמת - מעטפת שתהיה מאוד פריכה, אבל לא ספוגה בשמן. לעשות פרייד צ'יקן נוטף שומן ועבה זאת חוכמה קטנה. לא בשביל זה פתחנו".
בצד, יהיו צ'יפס הולנדי כמו שצריך, פירה או אורז (19 שקלים לתוספת), לפחות שישיית רטבים (מאיולי סריראצ'ה ועד הוט סוס, מאבוקדו-שיפקה ועד "ראנצ'ו") בסוף, גם הפינה המתוקה תיסגר עם נאגטס גלידה (שלוש יחידות ב-28 שקלים).