סובלים מהחום הכבד? סידרנו לכם מתכון פשוט לגלידה מצננת

גם אם במטבח שלכם אין מכונת גלידה, תוכלו להמתיק את הימים החמים בגלידת פיסטוק עם מחית פיסטוק וציפוי שוקולד לבן

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
לקרר את הקיץ
לקרר את הקיץ | צילום: פסקל פרץ-רובין
2
גלריה

את הימים החמים של הקיץ כדאי להמתיק בעזרת גלידה תוצרת בית. את המתכון הזה פרסמתי לראשונה לפני כשלושה עשורים במדור המיתולוגי שלי "עוגת השבוע" בעיתון "לאשה" ומאוחר יותר באחד מספרי העוגות שיצא תחת שם זה. עם השנים המתכון עבר לא מעט שינויים, שדרוגים ושיפורים. הפעם הוא מותאם לחופשת הקיץ.

גלידה
גלידה | צילום: פסקל פרץ-רובין
תגיות:
מתכונים
/
אוכל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף