ברשת NONO החליטו להרים את הכפפה, ולארח במהלך חודש אוגוסט אומנים שמחוברים לעולם הקולניריה, שיעברו מקדמת הבמה למטבח ויציגו תפריט נשלהם במסעדת נונו בהרצליה. היוזמה תתקיים במהלך חודש אוגוסט החל ממחר, ובמהלכה ערן צור, אפרת גוש, גלעד כהנא ועידן אלתרמן יתנו לסועדים הזדמנות להיחשף לתפריטים שאותם הם יצרו, ולהנות מהם לאורך הערב. 

פותחים את סוף השבוע: כל המקומות שאסור לכם לפספס | חדשות האוכל
דגים לשבת: מתכונים לחריימה וקציצות דגים שלא תוכלו להפסיק לאכול

ערן צור, שיפתח מחר את סבב, בחר ביצירת ארוחה משפחתית ומנות שזכו לשמות שירים מהרפרטואר שלו. "אני אוהב לאכול אוכל טוב ולבלות עם משפחתי במסעדות. אני גם אוהב לבשל וכשיש לי זמן לזה אני נהנה מזה. תמיד הייתי זה שאמון על האוכל של הבנים שלי ובשבילי בישול זו מטלת חיים בסיסית שעוזרת לי לחוש יציבות", סיפר. 

עוד הוסיף: "אנחנו משפחה מגוונת, הבכור טבעוני, הצעיר קרניבור, זוגתי ואני אנשי דגים ולמזלי כולנו אוהבים פחמימות. לכן, כשהוזמנתי להתארח בנונו ולהרכיב את התפריט, חיפשתי דרך בה לכל אחד ואחת מאיתנו יעמדו אפשרויות טעימות רבות".

ערן צור (צילום: אנה זך)
ערן צור (צילום: אנה זך)

בין מנות התפריט, שיוגשו לאורך הערב:

פתאום נהיה קיץ- סלט קיצי עם אנדיב, שומר בייבי, שאלוט קריספי, תאנים טריות, גבינת גורגונזולה דולצ'ה וויניגרט פירות יער.

הוא והיא- פיצטה של ים- בצק דק, רוטב מרינדה, בשר סרטנים כחולים, גבינת פרובולונה, צ'וריסוס ופלפל קלוי.

בעין הסערה- פילה לוקוס צלוי בטאבון עצים בחמאת עשבי תיבול לצד קרם כרובית וכרישה, רוטב זרעי עגבניות ובצל צלוי.

יש לנו אהבה - תמנון צלוי בגריל בסלסה וורדה לצד ירקות שורש צלויים ואיולי צ'יפוטלה.

תכלית בתחתית - רוסטביף סינטה עגלה חם צלוי למידת עשייה MR, לצד תפו"א מדורה עם קרן פרש ועירית ורוטב פורצ'יני. 

בגן שלך- פלטת פירות העונה על קרח כתוש – אבטיח, סברס, מנגו, ליצ'י, תאנים ופירות יער. 

פרפרי תעתוע  - פגטי ראגו פטריות - ספגטי עם תבשיל של פטריות, שמפניון, פורטבלו ופורצ'יני ושבבי צ'יפס בטטה סגולה.  תבשיל פטריות- פטריות יער, שמםטניון, פורטבלו, פורצ'יני, בצל, סלרי, כרישה וגזר.