יוביל לפיוס? המתכון לקציצות טריפוליטאיות שאלי כהן לא ירצה לפספס

פגישתו של שר החוץ אלי כהן עם שרת החוץ בלוב, עוררה סערה בארץ ובעולם. אם כבר לוב נמצאת במרכז השיח, החלטנו לנצל את ההזדמנות ולהביא לכם את המתכון של פסקל לקציצות טריפוליטאיות שלא תרצו להחמיץ

פסקל פרץ-רובין צילום: ללא
אלי כהן
אלי כהן | צילום: תומר נויברג פלאש 90
2
גלריה

פגישתו של שר החוץ אלי כהן עם שרת החוץ בלוב, עוררה סערה בארץ ובעולם. היא עצמה נמלטה לטורקיה ואף פוטרה מתפקידה, בעוד שכאן בישראל השר כהן סופג אש, בטענה כי הדליף על עצם הפגישה בניגוד לסיכומים עם השרה מלוב.

אם כבר לוב נמצאת במרכז השיח, החלטנו לנצל את ההזדמנות ולהביא לכם מתכון שיסדר לכם את ארוחת הצהריים, על טהרת האוכל הטריפוליטאי - קציצות תפוחי אדמה עם בשר, תודו לנו אחר כך.

קציצות טריפוליטאיות
קציצות טריפוליטאיות | צילום: חגית גורן, מתוך הספר של פסקל ''מטעמים טריפוליטניים''

למלית: מפוררים את הבשר המבושל, מוסיפים את הביצה הקשה החתוכה, את יתרת התבלינים, הפטרוזיליה והבצל, ומערבבים למלית אחידה.

נוטלים מעט ממחית תפוחי אדמה המתובלת ומשטחים קלות על כף היד. מניחים עליה כף ממלית הבשר וסוגרים במחית נוספת.

סוגרים ומגלגלים לקציצה אליפטית. את הקציצה מגלגלים בקמח ובביצה טרופה. מטגנים בשמן החם ומגישים חם.

דרגת הקושי: בינונית

משך ההכנה: כשעה וחצי

סוג המנה: בשרית

תגיות:
לוב
/
אוכל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף