את התפריט בנה אבנר לסקין, שף המתמחה באפייה ובצקים בו הוא יציע פיצות בסגנון מסורתי מבצק מחמצת, בעלות קראסט מתפצח ובצק ש"מחזיק את התוספות", מגוון מנות המבוססות על ירקות ועלים מקומיים, דגים נאים וצרובים, פירות ים, ואף לזניה קלאסית. כמעט כל המנות מקבלות טיפול כזה או אחר בתנור, ומכאן הטאג-ליין תנור ים תיכוני. לדוגמה: שומר צלוי בהדרים לאבנה, נענע (38 שקלים); קלמרי צרוב, גרגירי חומוס, ברוקולי, יוגורט כבשים (64 שקלים); אסאדו וכרישה קונפי בציר בקר וחמאה (68 שקלים). לצד האוכל יוגשו מגוון קוקטיילים ויינות מקומיים.
לרגל הפתיחה, מציעים בונוס שעות שמחות בין השעות 16:00-19:00, עם 30 אחוז הנחה על כל הפיצות. ונוס תנור ים תיכוני שדרות ירושלים 5, 077-9800350
הייסוד 4 תל אביב | 054-6789510 שני-שבת מ 19.00 |
השוס בתפריט הוא הבוריקסה: בוריק כשבתוכו ביצה/תפו"א בפריקסה, אליו משדכים מגוון ירקות וגם מטבלים - מטבוחה, צ'ירשי, רוטב פלפלים, לימון כבוש ועוד...שכבה על שכבה, כשלדברי המכורים זה ביס מהסרטים כאשר בכל ביס הבוריקה מתפצחת אל חלל הפה וכל התוספות משתחררות במלוא ההנאה. מנות נוספות: בוריקסה שקשוקה (38 ₪) וגירסה מתוקה לקינוח- בוריקסה בננה לוטי (בננה מקורמלת עם בוטנים, קוקוס, סירופ שוקולד ווניל- 27 ₪) ועוד.
הפריקסה של חיימיקו- כשרות בד"צ בית יוסף סניף קינג ג'ורג' 81 ת"א.
אורגדו פתוחה בימים א'-ה' החל מהשעה 12:00 ומגישה תפריט מותאם לארוחת צהריים, בשעות הערב מתחלף את התפריט ומוגש תפריט ערב עם שלל מנת מיוחדות שישתלבו מעולה עם כוס יין או קוקטייל טוב. בימי שישי מוגש תפריט צהריים מיוחד ובמוצ"ש תפריט ערב לסגירת השבוע.
בין המנות: סיגר שקדי עגל ופרגית/ ביס בורגר מנתחים מובחרים/ קבב דג על קרם שקדים ₪73, פריקסה טלה מפורק ברוטב טריאקי ביתי/ פילה סלמון ברוטב וויסקי דבש ושום
כתובת: רחוב יפו 110, שוק מחנה יהודה. כשר למהדרין.