בעוד מספר שעות נשב כולנו מסביב לשולחן החג, וכמיטב המסורת נטבול את התפוח בדבש. התפוח נחשב לאחד הפירות המבוזבזים ביותר, כאשר בתקופת החגים אנו תמיד מצטיידים בכמות לא מעטה מהם, אך לבסוף נשארים עם עודף גדול של תפוחים. תפוחים בשלים מידי, תפוחים קשים שלא הבשילו או תפוחים בשלים ומוכנים לאכילה.
בדרך כלל, אנו נוטים לחשוב כי תפוחים לא בשלים או חבולים לא יכולים לשמש אותנו, אך הערכה זו אינה מדוייקת. רגע לפני שכולנו מתיישבים לטבול את התפוח בדבש, סידרנו לכם מספר הצעות לשימוש בתפוחים שמחר בבוקר עדיין יהיו אצלכם על המדף.