רז רהב, השף של מסעדת OCD, עובר שוב למתכונת המבורגריה, זאת על רקע המלחמה שמתנהלת מאז תחילת החודש, והצורך בקרבה למרחבים מוגנים. הפעם הקודמת שבה חל השינוי באופי המסעדה, אירעה במהלך תקופת הקורונה והסגרים.
״בימים הקשים שכולנו חווים, אנו מרגישים שחוויה מלאה שמוגשת בOCD בימים כסדרם כרגע לא תתאים לסיטואציה", ציין והוסיף: "אך געגוע לעבודה עם הצוות והרצון להיפגש עם אורחינו גרם לנו להחליט לפתוח את המסעדה במתכונת של המבורגריה״.
תרצה 17, תל אביב-יפו