רז רהב, השף של מסעדת OCD, עובר שוב למתכונת המבורגריה, זאת על רקע המלחמה שמתנהלת מאז תחילת החודש, והצורך בקרבה למרחבים מוגנים. הפעם הקודמת שבה חל השינוי באופי המסעדה, אירעה במהלך תקופת הקורונה והסגרים. 

"אם צריך נפסיד כספים בשביל שננצח": המסעדן מאשדוד במסר ברור לממשלה ולצבא
פיינליסטית 'הקינוח המושלם': "אם לא כיתת הכוננות הייתי מתה"

״בימים הקשים שכולנו חווים, אנו מרגישים שחוויה מלאה שמוגשת בOCD בימים כסדרם כרגע לא תתאים לסיטואציה", ציין והוסיף: "אך געגוע לעבודה עם הצוות והרצון להיפגש עם אורחינו גרם לנו להחליט לפתוח את המסעדה במתכונת של המבורגריה״. 

כאמור, ההמבורגריה של OCD שנוצרה בקורונה תחזור למתכונת מלחמה בשבוע הבא בלבד ולמשך ארבעה ימים (6.11-9.11), בימים שני עד חמישי, בין השעות 15:00-20:00 במתכונת של ישיבה בהזמנת מקום מראש וטייקאווי. להזמנות

תרצה 17, תל אביב-יפו