כשרז רהב שאל בחשבון האינסטגרם שלו את העוקבים שלו האם לפתוח את OCD, או להחזיר את ההמבורגר שצץ בקורונה – כולם כתבו לו שלמצב כרגע הכי נכון שיחזיר את ההמבורגר והוא אכן חזר ואני אספר לכם על זה בקרוב. גל טרנד ההמבורגר גרם לשפים נוספים להרים את הכפפה ובינהם השף והעלים של מסעדת שילה- שרון כהן שפתח פופ אפ שכולו המבורגרים בשם ניקו.
אז מה זוללים? בעיקר בשר בלחמניה עם מלא תוספות כיפיות. ההמבורגר של ניקו הוא בסגנון קלאסי ולא סמאש בורגר תודה לאל, אני די לא מחבבת את טרנד ההמבורגרים המעוכים נטולי העסיסיות. אני לקחתי ניקו פאנק בורגר- בכל זאת הגעתי לטעום את לב העניין וזה ההמבורגר עם השרימפס.
פה תקבלו קציצה שמנמנה של 200 גרם בשר משובח שמורגש בכל ביס, מידת העשייה נעה בין מדיום למדיום וול, העסיסיות מתעצמת מהטעמים המעולים של רוטב החמאה- סרירצ'ה כשמעל הקציצה יש פיסת צדר מומסת , שרימפסים בטמפורה וערימה של בצל ומלפפון מוחמצים. זה המבורגר לחובבי התוספות ולא לחובבי הבשרניות, הביס מלוכלך וכיפי, נוזל קצת עם משחק טעמים שנע בין חמיצו תלשומניות רכה ומלטפת וכמובן קראנץ נגיס של השרימפב.. אם בבשר עסקינן לכו על ההמבורגר הקלאסי שמגיע חף מתוספות מלבד אותם חמוצים או על הטרטר בלחמניית בריוש.
ההמבורגר הקלאסי מגיע במחיר ממש משתלם של 48 שקלים ו- 65 שקלים עם צ'יפס ושתיה או בירה בעוד שהניקו שרימפס הוא פינוק קצת יקר והוא יעלה 78 שקלים להמבורגר עצמו ו- 92 שקלים לארוחה מלאה שגם כוללת בירה. צ'יפס לבד יעלה לכם עוד 16 שקלים.ואם קצת חסר לכם ויטמינים אז יש גם סלט קיסר עם בייקון טלה וקרוטונים ב- 58 שקלים.
סך הכל ניקו הוא יוזמה מגניבה שמנגישה את שרון לקהל היותר רחב שבא רק לאכול משהו על הדרך. ההמבורגר די טעים, הקלאבי מאד משתלם בכל דרך שהיא ורק חסר שתהיה עיקביות בהכנה ושכולם יהנו מאותו המבורגר משובח.