מסעדת האש של השף אבי קונפורטי, טומפולופומפו, נסגרת אחרי 11 שנות פעילות מלאות אקשן. כמישהי שמכירה את קונפורטי ואת המסעדה אני יכולה לומר מהחוויה האישית שלי שזו אחת המסעדות היותר צבעוניות, מיוחדות וטעימות שהיו פה כל זה לצד כל חילוקי הדעות והרעש שהיה סביבה לטובה ולרעה.

"השבועות הקשים בחיי": לאחר סגירת הטופולופומפו - השף אבי קונפורטי חוזר

קונפורטי, שידוע כילד הרע של עולם הבישול, אחראי על הפתיחה והמטבח של מוזס, צ'ימיצ'נגה, זוזוברה וצפרה והוא אחד השפים היותר מוכשרים שיש פה . אולי עם אגו מטורף וגישה לא קלה אבל אי אפשר לקחת ממנו את החדשנות, היצירתיות והתעוזה. קונפורטי הביא למטבח של טומפולופומפו מנות מטורפות, חומרי גלם ייחודיים וטכניקות שלא היו קיימות במסעדות אחרות לצד תמחור גבוה שלא התאים לכולם . אז כן יש בי עצבות על הסגירה שלה, בעיקר בימים קשים כאלו שמסעדות שקיימות שנים לא שורדות בגלל המצב, חוסר בכוח אדם ושיתוף פעולה עם המדינה .