התכנית "אוטו אוכל VIP", שעורכת מדי פרק סיורים קולינריים ברחבי הארץ, תגיעה הערב (רביעי) ליעד חדש ומפתיע - האוהל של פאטמה. במהלך הביקור כוכבי התכנית ישבו יחד עמה, ולמדו ממנה כיצד להכין את האורז הייחודי שלה. צפו בהצצה

באוהל של פאטמה (צילום :רשת 13)

אחרי 11 שנה: מסעדת טופולופומפו תיסגר בסוף פברואר
כשסיינפלד וה"סופ הנאצי" נפגשים: מצאנו את הפיתרון המושלם לחורף

כמובן שלא קפחנו אתכם, ודאגנו לכם למתכון המלא של האורז  - רוצו למטבח. 

מתכון לאורז של פאטמה: 
שמן זית 
4 ראשי שום 
פלפל אנגלי 
2 פלפל שאטה שלם 
2 כוסות אורז
ציר מרק עוף/כפית אבקת מרק עוף
מלח 
פלפל שחור  

שמים את השמן בסיר יחד עם השום, הפלפל האנגלי והפלפל שאטה 
מוסיפים את האורז ומטגנים אותו עד שהופך למעט קריספי 
מוסיפים 3 כוסות מים (עדיפות למים של מרק עוף אם אין אפשר להוסיף כפית אבקת מרק עוף)
מוסיפים 2 כפות גרירי חומוס מוכנים, מלח לפי הטעם, פלפל שחור 
מרתיחים 5 דק על אש גבוהה ואז מורידים לאש נמוכה עד שמוכן ובתאבון