"חיפשתי דרך לעשות את זה מהר": הסיפור של אסף גרניט שעוד לא שמעתם

רגע לפני גמר "אוטו אוכל" ברשת 13, השף אסף גרניט שיתף בסיפור שמאחורי "שולחן הקינוחים" הייחודי שלו, אותו הוא פותח במהלך הפרק עם רותי רוסו

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אסף גרניט
אסף גרניט | צילום: איתן קגרי
3
גלריה

"שולחן הקינוחים" של השף אסף גרניט הפך לאחד מהדברים שמאפיינים אותו ביותר, אותו אפשר גם להזמין כאירוע בפני עצמו. מסתבר, שהסיפור שעומד מאחוריו מפתיע ומעניין במיוחד. הערב (שלישי) במסגרת גמר "אוטו אוכל" ברשת 13, גרניט פותח יחד עם רותי ברודו "שולחן קינוחים" מיוחד.

"ערב אחד הגיע שולחן של שחקנים בתיאטרון, שהגיעו לאכול אחרי ההצגה. הם ישבו, אכלו, אכלו, אכלו ואכלו והם נהנו, נשארו ולא קמו רק דיברו ודיברו. השולחן שלהם היה מוזמן אחריהם", מספר גרניט.

שולחן הקינוחים של אסף גרניט ורותי רוסו
שולחן הקינוחים של אסף גרניט ורותי רוסו | צילום: באדיבות רשת 13
שולחן הקינוחים של אסף גרניט ורותי רוסו
שולחן הקינוחים של אסף גרניט ורותי רוסו | צילום: באדיבות רשת 13

מאז, גרניט והצוות שלו מחדשים לעיתים את השולחן הייחודי. הקונספט פשוט למדי - פורסים נייר כסף או נייר חום, ועליו כל מה שעולה על הדעת מבחינת מתוקים. הנה כמה המלצות, היישר מ"שולחן המתוקים" של אסף גרניט.

תגיות:
אסף גרניט
/
רשת 13
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף