"המנה הראשונה נקראה 'ויטלו טונאנטו' שבנויה מפרוסות אדמדמות של בשר עגל, חתוך דק, עליהם רוטב שעשוי משמנת ומטונה, זו מנת איטלקית מאוד אופיינית, נמסה בפה. הבשר היה רך, טעים, באיכות טובה, עם כמות יפה, שווה לאכול, שווה לטעום, תענוג של מנה", סיפר קרסו, והתייחס גם למנת הקרצ'ופי וזוקיני בטמפורה, "מנה נהדרת, מתפצחת בפה", וכמובן איך אפשר בלי הפוקצ'ה האיטלקית הידועה, "הגיעה תפוחה, עם רוזמרין ושמן זית, ולידה היו מטבלים, עם מלח גס. הזמנו גם ברוסקטת עגבניות, אבל חבל לקחת אותה, היא לא הייתה משהו מיוחד".
בהמשך הסביר קרסו על המנות העיקריות: "אני לקחתי לזניה, הגיעה מנה גדולה ומבולגנת, כמו שעושים בחלק מהמקומות באיטליה. היא הייתה נהדרת, גדולה מאוזנת, עם רוטב בשמל שהיה בכמות יפה, כמו שצריך להיות בלזניה, ו-2 סוגי פסטה, כל חבריי לשולחן לקחו. היא נמסה בפה, מנה נהדרת", אמר, וגם סיפר על מנת הרביולי והריקוטה ברוטב עגבניות שחברתו לקחה, "היה תמהיל נכון בין המלית לבצק הדק שעטף אותה, עם רוטב העגבניות העדין".
לסיום, הביע קרסו את דעתו על השירות שהיה במסעדה: "השירות היה בעייתי, לא בגלל שהוא לא היה נחמד, אדיב ומקצועי, אלא בגלל שהם לא ממש השתלטו על כל הקהל שהפתיע אותם בהגיעו. אז אם אתם באים למסעדה, וכדאי לבוא אליה, תתאזרו בסבלנות". עם זאת הדגיש קרסו כי "צריך להגיד שזו מסעדה חדשה, של 3 חודשים".