"איך מעדנים ללא תוספת סוכר עדיין מתוקים?": מאיה רוזמן מסבירה

הדיאטנית שוחחה עם מאזין בתכניתה, נשאלה לגבי הרכיבים הממתיקים במוצרי החלב והסבירה מה מומלץ ומה פחות. וגם: האם כדאי לצרוך אומגה 3 רק בכמות מסוימת?

לוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
מוצרי חלב
מוצרי חלב | צילום: נתי שוחט, פלאש 90

"המצב הזה עושה קצת דלקתיות בגוף, נזק לכבד, מחלות לב וכיו"ב. ברגע שאתה אוכל ביחס הנכון יש לזה רק יתרונות כמובן. בכל הנוגע לחומצות השומן, היחסים ביניהם מאוד חשובים, היחס בין השומן הרווי לעומת הבלתי רווי, חד-בלתי-רווי לעומת רב-בלתי-רווי. יש פה מערכת יחסים מאוד מסובכת. אני חושבת שברגע שאתה אוכל בתזונה נכונה - לא צריך להיכנס ללחץ. שמן זרעי ענבים נהיה טרנדי מאוד ויש בו אומגה 6, גם בשמן תירס, כותנה, שומשום, מיונז ובשמן נר הלילה שמשתמשים בו בכמוסות".

תגיות:
דיאטה
/
תחליפי סוכר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף