"המצב הזה עושה קצת דלקתיות בגוף, נזק לכבד, מחלות לב וכיו"ב. ברגע שאתה אוכל ביחס הנכון יש לזה רק יתרונות כמובן. בכל הנוגע לחומצות השומן, היחסים ביניהם מאוד חשובים, היחס בין השומן הרווי לעומת הבלתי רווי, חד-בלתי-רווי לעומת רב-בלתי-רווי. יש פה מערכת יחסים מאוד מסובכת. אני חושבת שברגע שאתה אוכל בתזונה נכונה - לא צריך להיכנס ללחץ. שמן זרעי ענבים נהיה טרנדי מאוד ויש בו אומגה 6, גם בשמן תירס, כותנה, שומשום, מיונז ובשמן נר הלילה שמשתמשים בו בכמוסות".