"האפשרות השנייה שהרבה אנשים בוחרים זה לא להוסיף מלא קלוריות כל יום אלא 100-200 קלוריות ליום ושישי-שבת או במסעדה (אחרי שיפתחו) אז חופשי. זו שיטה שיכולה לפעול כי כל השבוע אתה תרד חצי קילו ובשישי-שבת אתה עולה חצי קילו וכן הלאה, זה יוצא שאתה כל הזמן על אותו משקל. הכי טוב זה אם אתה יודע שבאותו שבוע אתה נוסע לאיזשהו נופש תקפיד על התפריט כרגיל כל השבוע, מתוך ידיעה שאתה משחרר בסוף השבוע הרבה. אם אתה לא נוסע אז תוסיף על בסיס יום יומי, זה נתון לשינויים לפי מה שאתה עושה, כמה אתה רעב או כמה אתה רוצה לשחרר".