שוקו חם: כפית קקאו, סוכרלוז, מים רותחים ומעט חלב – לא צריך לספור כי זה כמו נס קפה, רק בלי הקפאין. ריח של שוקולד, שתיה משביעה וכיפית בין הארוחות.
פשטידת גבינות וירקות – במקום מנת הגבינה או במקום הביצה בארוחה אפשר להכין פשטידה מפנקת כמנה חמה ומשביעה יותר, המכילה את חומרי המוצא לסרוטונין.
ירקות בתנור – במקום סלט ירקות, אפשר לשים על התבנית כרובית, גזר, דלעת, חציל, זוקיני, גמבה... וכל ירק אחר, להעמיס תבלינים כמו אורגנו, פפריקה, שום, ספריי שמן חופשי.
סיידר חם: אפשר לחמם מיץ תפוחים דיאטטי (שמכיל סוכרלוז בלבד) והתפנק בין הארוחות. משביע וכיפי ב-16 קלוריות בלבד לכוס.
טוסט: במקום ארוחת ביניים או במקום הלחם בארוחה, 2 פרוסות הלחם הקל עם גבינה צהובה דקה (אפשר 28%), קצת בולגרית חמישה אחוז, כפית פסטו, קצת רסק עגבניות, שלושה זיתים, אורגנו ופרוסת עגבנייה. טוסט חם ומושלם בפחות מ-150 קלוריות.
כוס גרגרי חומוס כנשנוש: גרגרי חומוס מכילים כמות גדולה של טריפטופן ממנו מיוצר הסרוטונין במוח. התפיחו, בשלו, תבלו במלח, פלפל שחור ולימון. כוס גרגרי חומוס מכילה 100 קלוריות בלבד ונחשבת לנשנוש חלבוני.