המשלוח המוצלח של השבוע וההפתעה הנוסטלגית לחנוכה

בין דג לברק רך ומתמסר לבין פסטה כיפית עם טוויסט: המשלוח ממסעדת POMO בתל אביב כמעט גרם לנו לשכוח מהקורונה, וגם, חגיגה קולינרית מאבו גוש אצלכם בבית

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
לברק שלם מסעדת POMO
לברק שלם מסעדת POMO | צילום: אנטולי מיכאלו
3
גלריה

חדשות האוכל

אם אי אפשר לנסוע לאבו גוש, נביא את אבו גוש אלינו הביתה: זו היוזמה המבטיחה החדשה שהולכת לכבוש את חובבי החומוס. בתוך צידנית גדולה (ניתן להשתמש בה גם לצרכים עתידיים) תמצאו שלל מוצרים מכמה בעלי עסקים קולינריים מקומיים, בהם חומוס טרי של אבו שוקרי מהמסעדה הלבנונית, עם סלט טחינה אסלית, סלט טבולה מרענן והלאבנה של אבו גוש; עלי גפן, כרוב ופלפלים ממולאים של “מלכת הממולאים”; מעמולים ובקלאווה פיסטוק של אבו־דאוד; בקבוק שמן זית מבית הבד של הנזירים ממנזר לטרון; טחינה מקומית וחלבה ביתית אליסמין של השף כאמל השלמון; קפה קלוי איכותי של בית התבלין; מארז תבלינים וזיתים ירוקים ממטעי אבו גוש, וכמובן פיתות טריות מהכפר. המוצרים מוכנים ברובם בבוקר המשלוח, קיימת אפשרות למארזים טבעונים־צמחוניים או ללא גלוטן (429־299 שקלים לצידנית, תלוי בגודל. להשיג באתר “חוויית אבו גוש”.

חגיגה קולינרית באבו גוש
חגיגה קולינרית באבו גוש | צילום: יחצ

אכילת סופגניות רגילות עם ריבה זה הכי 1982. כמות המצאות הטופינגים והמילויים שנולדו בשנים האחרונות מרקיעה שחקים, ונדמה שאין להן גבול. השנה החליטו בקונדיטוריית ביסקוטי על קולקציית סופגניות בטעמי גלידות וארטיקים, עם מילויים וציפויים שהם מחווה לגלידות ולשלגונים מיתולוגיים: מארטיק “מטרה” הפירותי, האהוב על הילדים, דרך סולרו - ארטיק שמנת עמוס בפירות טרופיים - ועד לקינוחי הגלידה המוגזמים ועתירי השכבות כמו מגנום וטילון. כולם טובים, אך יותר מכל אהבנו את הסולרו, גם בגלל צבעו הכתום־עז וגם מפני שהמתיקות בו, איכשהו, לא מוגזמת (12 שקלים ליחידה). להזמנות: 03-5704015/8.

סופגניית סולרו בביסקוטי
סופגניית סולרו בביסקוטי | צילום: בועז לביא
תגיות:
סופגניות
/
ביקורת מסעדות
/
אבו גוש
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף