ההפך מבנאלי: חשבתם פעם לנסות מקרון מתוק במילוי מלוח?
במעדניית הבוטיק החדשה שלו, איש הקולינריה הירושלמי איתמר בן זקן מאתגר את החך עם עוגיות מקרון במילוי גבינה, כריכים נועזים ועוד, והוא הפך לשם החדש בקרב תל-אביבים
אלון צרפתימקרון במילוי גבינה כחולה של מעדניית איתמר| צילום: יעלי יצחקי3גלריהמקרון במילוי גבינה כחולה, איתמר דלי| צילום: יעלי יצחקיאסייתי בתוספת אסאדו בורגרס בר| צילום: אסף קרלהתגיות:מסעדה/ ביקורת מסעדותהתרעות פיקוד העורף