מהם התהליכים שמתרחשים במזון בזמן ההכנה ולמה משתנה המרקם והצבע?ד"ר נעמי זיו, כותבת הבלוג הוותיק “מדע בצלחת" שעוסק בתהליכים המדעיים שמתרחשים בעת ההכנה, העיבוד והבישול של האוכל, עושה קצת סדר בנושאשלומית דיליאון, נאוה רוזנפלד06:40 14/02/2021שיבולת שועל | צילום: אינגאימג3גלריהבוקר: מדוע דייסת שיבולת שועל סמיכה?צהריים: מהו הקצף שנוצר בזמן בישול קטניות?קטניות | צילום: אינגאימגערב: מה קורה לעגבניות ולביצים בשקשוקה?שקשוקה | צילום: אינגאימגתגיות:אוכל/ שיבולת שועל/ שקשוקה