הנה אנו בפתחו של פסח. בין ההכנות וההיערכות לחג אנו משתעשעים במחשבות על החלק המתוק והמהנה של ליל הסדר. זה הזמן לבחור את הקינוח שתכינו לסיום הארוחה ואת המתוקים שילוו אתכם במהלך ימות החג.
כהרגלי בקודש בחרתי לרענן ולהעשיר את רפרטואר המתכונים שלכם ושלי במתכונים חדשים. לשם כך הזמנתי למטבחי את הבלוגרית אתי משה חביב, בת 38, אם לשלוש בנות. אתי אוהבת לבשל ולאפות, היא מעידה על עצמה שהיא נהנית לבלות במטבח, לנסות מתכונים חדשים ובעיקר אוהבת להיחשף לטעמים לא מוכרים.
משה חביב היא בעלת תואר ראשון בחינוך וספרות, יש לה תעודת הוראה והכשרה כיועצת ומגשרת, והיא גם למדה איפור וייעוץ יופי. אלא שפתאום באמצע החיים חלתה אתי בקרוהן ונאלצה להישאר בבית, ללא יכולת לחזור למעגל העבודה. כדי להעסיק את עצמה היא נכנסה למטבח ובילתה שם שעות בבישול ובאפייה לבני המשפחה.
היא נשבתה בקסמי המטבח, שהפך עבורה כדבריה ל"ריפוי בעיסוק". משה חביב פתחה את הבלוג "קראנצ'ית" (crunchit.co.il), שבו היא מפרסמת את כל המתכונים האהובים עליה.
לכבוד החג נפגשנו במטבחי להכין חמישה מאכלים מתוקים שמשה חביב בחרה להמליץ עליהם. הכנו יחד מוס שוקולד וריבועי קוקוס פרווה, שאותם אפשר להגיש בסיומה של ארוחה בשרית. הכנו גם פאדג' עם פיצוחים וטראפלס לוז וקרמל וסיימנו בעוגת שקדים נימוחה.