אי אפשר להישאר רעבים: שלוש מסעדות ביפו שחובה להכיר

"בריוש ביסטרו בר" שמשלבת בין מנות נועזות שנראות כמו יצירות אמנות, המסעדה הכשרה במתחם התחנה שפונה גם לטבעונים והיכן תאכלו בחושך?

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
שיפודי סלמון ברויש
שיפודי סלמון ברויש | צילום: טלאור יפרח
2
גלריה

חדשות האוכל

השף יוגב ירוס
השף יוגב ירוס | צילום: אמיר מנחם,צילום מתוך מאקו
תגיות:
מסעדות
/
אוכל
/
יפו
/
אוכל כשר
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף