טעמנו וחשבנו: תמצאו כאן מריטוצו – סופגנייה אפויה ומוארכת במגוון מילויים. דגמנו מריטוצו במילוי מסקרפונה לימון שעדיין קשה לנו להתאושש ממנו. הבצק עשיר ונהדר סטייל בריוש אוורירי, והמילוי עשיר ולימוני. לרגע חשבנו שלקחנו ביס מפאי לימון קריר. אחריו חזרנו לרגע למריטוצו הקלאסית כדי לנקות את החך, והיא הייתה טעימה ומפנקת. הקרם הקצפתי המתקתק משתלב נהדר עם הבצק.
טעמנו וחשבנו: הבצק המושלם של ביסקוטי רך ואוורירי כמו ענן, עדין ולא שמן. הסופגנייה מגיעה בגודל מושלם, כך שנמנעת תחושת האשמה אחרי שזוללים יותר מאחת. סופגניית Peanut Butter & Jelly שילבה קונפיטורת תות נהדרת עם ציפוי של גנאש חמאת בוטנים וקראמבל חמאת בוטנים. איזון מעולה של מתוק ומלוח. סופגניית הסינבון במילוי קרם לוטוס, בציפוי שוקולד לבן, קראמבל קינמון ושבלול קינמון - הייתה מצוינת, מתוקה במידה. עוד סופגנייה לא פחות טובה הייתה הקראק פאי - סופגנייה במילוי קרם קרמל מלוח, בציפוי גנאש טופי וקוביית קראק פאי – שלמות בביס אחד.
טעמנו וחשבנו: הבצק נפלא, רך ואוורירי – בין הטעימים שטעמנו השנה. לצד המתקתקות של הבצק יש טוויסט של הדרים. טעמנו את סופגניית הריבה הקלאסית, שהייתה מלאה עד אפס מקום בקונפיטורת תות משובחת. דגמנו גם סופגניית קרמל מלוח שהייתה לא פחות טובה – קרם קרמלי עדין הציץ מהבצק ומעל דיסקית של קרמל קראנצ’י עם קורט של מליחות. סופגניית השוקולד הייתה חביבה – פה הנדיבות במילוי קצת הפריעה לחוויה, כי היה קשה להשתלט על הקרם שנשפך. אהבנו גם את סופגניית הפיסטוק שהתפוצץ ממנה קרם ירקרק וקטיפתי, שמתיקותו אוזנה על ידי הבצק והקראנץ’ של הפיסטוקים שפוזרו מעל. גם סופגניית הלימון הייתה מעולה, ותתאים לחובבי החמצמצות. אהבנו את הסופגניות בעיקר בזכות הטעמים המדויקים – בלי יותר מדי קישוטים מיותרים.
טעמנו וחשבנו: התחלנו בסופגניית צ’יז קייק קסיס - קרם גבינת שמנת, גלסאז’, נשיקות מרנג, דרז’ה קסיס, דובדבני אמרנה וצ’ייסר ליצ’י קסיס. זו סופגנייה מבצק קליל ואוורירי מאוד עם מילוי נדיב, אך לא דומיננטי לעומת טעם הדובדבנים שתופס את הפוקוס. ממנה עברנו לוונילה פקאן - קרם פטיסייר וניל, פניני קראנץ’, גנאש מסקרפונה, פקאנים מקורמלים וצ’ייסר וניל, פשוט מענג, ביס נהדר ורך שעושה חשק לעוד. ניסינו גם את איספהאן פטל - סופגנייה במילוי קרם מסקרפונה, פניני שוקולד, דרז’ה פטל, נשיקות מרנג וצ’ייסר פטל שוקולד לבן. שילוב מצוין של טעמים, כשבאופן מפתיע הפטל מחמיא לקרם ולא משתלט. הצ’ייסר משחק תפקיד חשוב, והוא מצליח להקפיץ עוד יותר את הטעמים. קינחנו בפיסטוק קסיס - גנאש מסקרפונה, וריגטו פיסטוק, גלסאז’ פיסטוק, קצפת, דרז’ה פטל, דובדבני אמרנה וצ’ייסר קסיס. סופגנייה מרשימה, שקשה לקחת ממנה ביס בגלל העושר שלה.
טעמנו וחשבנו: אי אפשר שלא להגיד מילה על הבצק הנהדר של פיס אוף קייק: בצק רך ואוורירי ללא משקעים של שמן, ותוסיפו לזה את העיצובים הכובשים. טעמנו סופגנייה במילוי קרם פטיסייר עם טופינג של שקדים פרוסים ואבקת סוכר, שנתנה תחושה של אכילת ענן. אהבנו את הקראנצ’יות שהוסיפו השקדים. עוד סופגנייה שאהבנו היא הבראוניז ספיישל - במילוי טופי וטופינג של שוקולד עם קוביית בראוניז. זו סופגנייה שמשלבת את כל העולמות, מצד אחת טופי נהדר ומאוזן במתיקות ומצד שני שוקולד איכותי ובראוניז שנמס בפה. חובבי האוריאו בוודאי יעופו על סופגנייה במילוי קרם וניל וטופינג של אוריאו פריך.
טעמנו וחשבנו: דגמנו את סופגניית קרם הפיסטוק, העדין בטעמו שזכה לתשבחות. סופגניית קרם השוקולד הלבן מתוקה באופן מאוזן שאינו מאפיין שוקולד לבן. קרם השוקולד עם הסוכריות מרגיש טעים כמו עוגת יום הולדת של ילדים. אהבנו את הגיוון שמאפשר לכל אחד למצוא את הטעם שלו.
טעמנו וחשבנו: דגמנו את סופגניית המלבי, הכוללת את חטיף הקוקוס הוורוד המיתולוגי מהילדות וזכתה להתלהבות של הטועמים - גם בזכות הנוסטלגיה וגם בזכות הטעם המתקתק שהחמיא לבצק הנהדר. סופגניית השוקולד מקופלת טעימה, ומילוי הפטיסייר עדין ולא משתלט. המקופלת הלבנה שחיכתה מעל מתוקה מדי ולא עשתה טוב לכל העסק. אהבנו מאוד את סופגניית הפחזניות קרמל – בסיס סופגנייה רכה עם קרם קרמל, ועליה פחזניות קרם וניל מעוטרות ברוטב טופי. משחק נהדר של טעמים ומרקמים שמשתלבים לביס מושלם. גם הפוחזנייה – פחזנית־סופגניה מבצק רבוך עם מילוי של גנאש דובדבנים ואוכמניות וקראמבל אדום - הייתה מפתיעה לטובה בזכות הבצק הדקיק והרעננות של פירות היער.
טעמנו וחשבנו: הבצק של טאטי הוא אחד הטובים שדגמנו. מילוי הריבה הזכיר לנו את טעמי הילדות. סופגניית השוקולד במילוי גנאש ובציפוי של שוקולד וסוכריות נהדרת. סופגניית המלבי מפתיעה ביותר, גם מילוי הקרם פטיסייר ומי ורדים מפתיע לטובה. אל תפספסו את סופגניית מנגו־פסיפלורה - פשוט תענוג.
טעמנו וחשבנו: סופגניית אמסטרדם אלוהית - סופגנייה במילוי גנאש שוקולד לבן, ציפוי שוקולד לבן ושברי קראמבל קקאו. סופגניית פבלובה כבשה אותנו.
טעמנו וחשבנו: אי אפשר להישאר אדישים למראה הסופגניות, שמגיעות בגודל אידיאלי עבורנו. דווקא מהסופגנייה עם הריבה הקלאסית התאכזבנו, כי לדעתנו יכלו להשקיע בריבה קצת יותר איכותית. הפייבוריטית שלנו הייתה סופגנייה במילוי קרם נוטלה מענג ובציפוי גנאש שוקולד – שבה הקרם נדיב וטעים מאוד.
טעמנו וחשבנו: הלוקמדוס הן למעשה כדורי בצק מטוגנים בדבש ובקינמון, מעין הכלאה בין ספינג’ מרוקאי לדונאטס אמריקאי. את הלוקמדוס מטגנים בשמן עמוק, ובוזקים מעל קינמון ודבש. התוצאה נהדרת, הדבש והקינמון מחמיאים לבצק ולא דומיננטיים מדי. חוויית האכילה מזכירה סופגניות ביתיות בקטע טוב. הבעיה היחידה היא שחייבים לאכול אותן כשהן חמות, אחרת הן נהיות נוקשות.
טעמנו וחשבנו: התחלנו בפופקורן המקורמל שכלל בצק רך ואוורירי, מילוי קרמו־קראמבל שהיה עדין ועשיר, וציפוי שוקולד לבן שהיה מתוק במידה. הפופקורן על הסופגנייה היה יבשושי ודי ביאס. בסופגניית מרנג ברולה קיבלנו קרם נהדר באיזון טעמים מושלם, אך לציפוי תחושה צמיגית שדי קלקלה את החגיגה. הקנדי לנד אוכלסה בקרם תות וזילוף קרם שמנת. שילוב הטעמים של חמיצות התות ומתיקות קרם השמנת מושלם וזכה להתלהבות. סופגניית Dark truffle היא שיר הלל עבור חובבי השוקולד המריר וכוללת מילוי קרם שוקולד מריר 70%, סוכריות קופצות, ציפוי גנאש שוקולד וטראפלס שוקולד בלגי מטומפרר. את הסוכריות הקופצות לא הרגשנו, אבל זה קרנבל מרירות טעים במיוחד.
טעמנו וחשבנו: התחלנו בסופגניית קצפת ותותים - במילוי קצפת ובציפוי של שוקולד לבן ותותים טריים. זו סופגנייה מצוינת מבצק רך, אוורירי ולא שמן כלל. הסופגנייה חצויה לשניים כשבאמצע קרם עשיר ולא מתוק, ומעליו תותים. הסופגנייה כיפית לאכילה, אך היינו שמחים אם היו בה יותר תותים. אחריה ניסינו את גרסת המריטוצו המאכזבת קצת. זו סופגנייה אפויה במילוי קרם וניל, אך גם הבצק וגם הקרם קצת אנמיים ולא התרוממו. לעומתה, סופגניית פררו רושה – במילוי קרם פרלינה ובציפוי שוקולד מריר ופניני שוקולד טובה ועשירה בטעמי שוקולד דומיננטיים.
טעמנו וחשבנו: דגמנו דונאט עם ריבה. הבצק רך ואוורירי, והריבה נדיבה אך הייתה הרגשה שהיא תעשייתית. דונאטס הנוטלה והשוקולד לא אכזבו וסיפקו מנת מתיקות מדויקת עם קראנצ’יות של בוטנים. הדונאטס עצמם קטנטנים ביחס לקולגות הסופגניות.
טעמנו וחשבנו: הבריגדרו מזכירים מעין סנדוויצ’ים עבים. הבצק שלהם דחוס ועתיר מילוי. ניסינו את סופגניית בריגדרו בלגי – ממולאת בקרם בריגדרו שוקולד בלגי. זו סופגנייה לחובבי המתוק בהגזמה. חוויה מעניינת לחובבי המתוק, שמעוניינים לצאת מהקופסה.