"טבעונות היא כבר מזמן לא טרנד, ואנחנו רואים עוד ועוד אנשים שמאמצים אורח חיים טבעוני, גם בישראל וגם בעולם", אמרה חיה האוסמן, מנהלת השיווק בתן ביס. "בשנה האחרונה ראינו עלייה של עשרה אחוזים בכמות ההזמנות של מנות טבעוניות בכל רחבי הארץ ויש לא מעט מסעדות, החל ממסעדות שף ועד מסעדות מזון מהיר ואוכל רחוב שמשלבות מנות טבעוניות בתפריטיהן. חודש הטבעונות הוא דוגמא מצוינת הממחישה לכולנו שאפשר לאכול אוכל טעים, איכותי, מגוון ושאינו מן החי".