נו סופ פור יו: זה זמן מצוין למרק של הסופנאצי מסיינפלד - וכך תכינו אותו בבית

את מרק המוליגטני ההודי הידוע בעיקר בזכות סיינפלד אנחנו מקדישים לסופה, לקורונה ובכלל לכל מי שבבידוד, ומתכנן לעשות בינג' של סיינפלד. אז אלה המרכביבים וכך מכינים את המנה המפורסמת

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
סיינפלד
סיינפלד | צילום: באדיבות yes
2
גלריה

ארוחה שלמה בקערה אחת

בסיר המתאים למרק יש להמיס חמאה או לחמם קלות את שמן הזית ולטגן בחום לא גבוה את הבצל, הגזר והפלפל עד לריכוך הבצל. מוסיפים את תפוחי העץ, השום, הג'ינג'ר, העגבניות ומערבבים לעוד כמה דקות. מוסיפים את התבלינים ואבקת הקארי ומערבבים היטב כדי שכל המרכיבים יעטפו בתבלינים.

מוליגטאני
מוליגטאני | צילום: FREEPIK

כשהמרק מוכן, ניתן או לטחון חלק ממנו ולהחזיר לסיר או לוותר על החלק הזה, להוסיף את חלב הקוקוס, לערבב היטב, לתקן תיבול ולהחזיר לעוד כמה דקות של איחוד טעמים. להגיש חם עם קשיו, כוסברה קצוצה ופלח ליים לצד אורז בסמטי או איזה נאן.

**אם החלטתם שבא לכם בשר אז צלו את העוף בשמן הזית לפני הבצל ואז המשיכו את הבישול כרגיל, הוציאו את הנתחים, פרקו את הבשר והגישו אותו על המרק. כמובן שאפשר פשוט לשים מעל המרק שאריות עוף ממנה אחרת.

תהנו ולכו לראות סיינפלד.

תגיות:
סיינפלד
/
מרק עדשים
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף