ארוחה שלמה בקערה אחת
בסיר המתאים למרק יש להמיס חמאה או לחמם קלות את שמן הזית ולטגן בחום לא גבוה את הבצל, הגזר והפלפל עד לריכוך הבצל. מוסיפים את תפוחי העץ, השום, הג'ינג'ר, העגבניות ומערבבים לעוד כמה דקות. מוסיפים את התבלינים ואבקת הקארי ומערבבים היטב כדי שכל המרכיבים יעטפו בתבלינים.
כשהמרק מוכן, ניתן או לטחון חלק ממנו ולהחזיר לסיר או לוותר על החלק הזה, להוסיף את חלב הקוקוס, לערבב היטב, לתקן תיבול ולהחזיר לעוד כמה דקות של איחוד טעמים. להגיש חם עם קשיו, כוסברה קצוצה ופלח ליים לצד אורז בסמטי או איזה נאן.
**אם החלטתם שבא לכם בשר אז צלו את העוף בשמן הזית לפני הבצל ואז המשיכו את הבישול כרגיל, הוציאו את הנתחים, פרקו את הבשר והגישו אותו על המרק. כמובן שאפשר פשוט לשים מעל המרק שאריות עוף ממנה אחרת.
תהנו ולכו לראות סיינפלד.