הפוד-טק הדרומי והישראליות החדשות | כל חדשות האוכל הכי חמות

מרשתות בתי הקפה הכי מוכרות, דרך מסעדות בוטיק תל אביביות ועד הגעתו של הפוד-טק לאילת - הרבה קרה לאחרונה בעולם הקולינריה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונלייןשי רגב צילום: אור גפן
מסעדת קיצ'וקאי של השף אור גינסברג
מסעדת קיצ'וקאי של השף אור גינסברג | צילום: נועם פריסמן
6
גלריה
בשר ממוצרים מין החי של רידיפיין מיט
בשר ממוצרים מין החי של רידיפיין מיט | צילום: רפי ביטון

בין המנות אותן תוכלו למצוא בתפריט יוגשו בלאק ממבה - הביס שיאכל לכם את האוזניים, טרטר טונה בויניגרט ג'ינג'ר דבש וליים, איולי קושו בטוויל בועות פריך מאבץ (65 ש"ח) ; פיס אין דה סנואו - קוביות סלמון כבושות בליים וצ'ילי, מעליהם שלג פונזו מפלפלים שכנראה שמותיהם יגרמו לכם להזיע. השלג מקפיא את החך והלשון ומנטרל את החריפות ומאפשר לחוות טעמים טרופיים שיש לפלפלים להציע (57 ש"ח) ; ביס טרטר בלחמניית חלב - לחמניות ענן ממולאות טרטר דג מלא רוטב, ביס מלכלכך  שלא תרצו לחלוק (46-42 ש"ח) ועוד רבות וטובות.

בנוסף יוקם גם מתחם האירועים הפרטיים אומקסה, חלל מרהיב ביופיו אשר מתאים לאירוח אירועי בוטיק קטנים של 10 עד 35 סועדים. בחלל מטבח פתוח המעניק שירות לאורחי האירוע בלבד וכך נוצרת חווית אירוח אישית, חד פעמית, מרגשת וייחודית.

השף אורי גינסברג פותח את מסעדת קיצ'וקאי וחלל האירועים הפרטי – אומקסה
השף אורי גינסברג פותח את מסעדת קיצ'וקאי וחלל האירועים הפרטי – אומקסה | צילום: נועם פריסמן
חוגגים עצמאות במסעדת BBB
חוגגים עצמאות במסעדת BBB | צילום: גליה אבירם
לאקי צ'יקן ליום העצמאות
לאקי צ'יקן ליום העצמאות | צילום: יונתן בן חיים
מנת חציל לאבנה של רשת קפה גרג
מנת חציל לאבנה של רשת קפה גרג | צילום: אמיר מנחם
תגיות:
בשר
/
מסעדות
/
אוכל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף