תפריט המסעדה מבוסס כולו על פארם טו טייבל מקומי ומציע מנות מבשר איכותי ומיושן המוצג בוויטרינה ראשונה מסוגה בארץ, לצד תוספות קלאסיות, מנות ירקות מהחווה האורגנית בקיבוץ חוקוק לצד תפריט יין עשיר. הבשר מקורו כולו בגידול יעודי של פרות חולבות מזi הולשטיין שנולדו וגדלו בארץ ועוברות קיצוב ויישון ייחודי.
בין המנות: אומלט גבינות עם ביסק סרטנים, סטיקי טופי פנקייקס עם בייקון, נאגטס דלעת ובייקון בגלייז ברבן ותה שחור, סומסום וסלרי, טבעות בצל ביתיות עם קטשופ צ'יפוטלה, גרילד צ'יז והאם סנדוויץ' עם חמאת בוטנים וריבה, סליידר בקר עם צ'דר וביצת עין לצד קוקטיילים קלאסיים כגון בלאדי מרי ועוד