בשרית חדשה והבראנץ' הכי שווה בתל אביב: המקומות שטרם שמעתם עליהם, ואתם חייבים

אם שמות כמו פאט קאו, צ'נה או A נשמעים לכם מוכר, כנראה שאתם חובבי אוכל מושבעים - וזו סיבה מספיק טובה כדי שתטעמו גם את התפריטים החדשים והמסקרנים שיש להם להציע

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונלייןשי רגב צילום: אור גפן
טריגר החדשה במונטיפיורי
טריגר החדשה במונטיפיורי | צילום: שי אשכנזי
6
גלריה

תפריט המסעדה מבוסס כולו על פארם טו טייבל מקומי ומציע מנות מבשר איכותי ומיושן המוצג בוויטרינה ראשונה מסוגה בארץ, לצד תוספות קלאסיות, מנות ירקות מהחווה האורגנית בקיבוץ חוקוק לצד תפריט יין עשיר. הבשר מקורו כולו בגידול יעודי של פרות חולבות מזi הולשטיין שנולדו וגדלו בארץ ועוברות קיצוב ויישון ייחודי.

אויסטר ג'לארדו של מסעדת A
אויסטר ג'לארדו של מסעדת A | צילום: גל קולוג

בין המנות: אומלט גבינות עם ביסק סרטנים, סטיקי טופי פנקייקס עם בייקון, נאגטס דלעת ובייקון בגלייז ברבן ותה שחור, סומסום וסלרי,  טבעות בצל ביתיות עם קטשופ צ'יפוטלה, גרילד צ'יז והאם סנדוויץ' עם חמאת בוטנים וריבה, סליידר בקר עם צ'דר וביצת עין לצד קוקטיילים קלאסיים כגון בלאדי מרי ועוד

בראנץ בבשוויק
בראנץ בבשוויק | צילום: בן יוסטר
שיפודי טונה צרובה בקונסמה עגבניות
שיפודי טונה צרובה בקונסמה עגבניות | צילום: דויד ששון
מנות הפועלים של צ'נה
מנות הפועלים של צ'נה | צילום: אנטולי מיכאלו
ברולה פלפלים של מסעדת פיגם
ברולה פלפלים של מסעדת פיגם | צילום: נועם פריסמן
תגיות:
המבורגר
/
בראנץ'
/
מסעדות חדשות
/
מסעדת A
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף