כמו במרכז אמריקה: תפריט הקיץ החדש של "מקסיקנה" הוא חגיגה מרעננת

אוכל מקסיקני הוא אחד הטרנדים החמים בישראל של השנים האחרונות, ובימי הקיץ החמים, אין כמו שילוב של הטעמים החריפים-מתוקים עם תוספת טרופית וקרירה

שי רגב צילום: אור גפן
פלטה דה טאקוס
פלטה דה טאקוס | צילום: גיל אבירם
5
גלריה
המרגריטות החדשות של ''מקסיקנה''
המרגריטות החדשות של ''מקסיקנה'' | צילום: גיל אבירם

הגענו אל הסניף ברחוב בוגרשוב שבתל אביב על מנת לטעום כמה מהמנות החדשות שהתווספו לתפריט, ויצאנו מרוצים. תחילה, טרם ההזמנה, הגיעו אל שולחננו שלושה סוגי טעימות מרגריטות שמתכתבות מעולה עם האוכל המקסיקני – מנגו, נענע וקוקוס. לצידן, הונחו ארבעה סוגי מטבלים: צ'יליפינו פלפלים, צ'יפוטלה סלסת עגבניות, איולי סלסה מעושנת ואיולי כוסברה, שהתאימו באופן מושלם לכל אחת מהמנות שהגיעה בהמשך.

קסדייה אלקצ'ופה
קסדייה אלקצ'ופה | צילום: גיל אבירם
טוסטאדה סביצ'ה
טוסטאדה סביצ'ה | צילום: גיל אבירם
אנצ'לדה פוי מולה
אנצ'לדה פוי מולה | צילום: גיל אבירם
תגיות:
ביקורת אוכל
/
אוכל מקסיקני
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף