לא רק פסטות ופיצות: נקודת החוזקה של האיטלקית הזו תגרום לכם לחזור שוב, ושוב

מסעדות איטלקיות הן אולי הז'אנר הכי מפורסם בישראל, ונראה שטעמנו מהן כבר כמעט הכל. אלא שאז ביקרתי במסעדת "POMO", שהכירה לי עולמות חדשים במטבח שכבר היה נראה שלא יכול עוד להפתיע

שי רגב צילום: אור גפן
איזו ברוסקטה, ואיזה טונה
איזו ברוסקטה, ואיזה טונה | צילום: גל זהבי
7
גלריה

כשהגעתי בשעה 19:00 בערב למסעדת "פומו" ברמת החייל המקום היה מפוצץ עד אפס מקום. ישבתי שם שעה, ועוד שעה חלפה, ואחריה עוד אחת, שמתי לב לפרצופים המתחלפים סביבי, ועדיין – כל השולחנות מאוכלסים. זה היה הרגע בו הבנתי שאני נמצאת בתוך פנינה איטלקית שכבר רבים מכירים ואוהבים, ואם גם אתם, כמוני, עוד לא הכרתם, אז הגיע הזמן.

"פומו", או שאולי יצלצל לכם דווקא "POMO", היא דרום איטליה בצפון תל אביב. המטבח העשיר והמגוון של המסעדה, בניצוחו של שף שחר ברנע, מספק לכל אורח חוויה קולינרית מעניינת לכל אורח, ובאמת תוכלו למצוא שם חבר'ה צעירים, זוגות רומנטיים או משפחות. היא הפתרון המושלם לחובבי הבצקים, הדגים ואפילו הבשר, שרוצים להתפנק על אווירה טובה, אוכל משובח, ולא פחות חשוב – שירות אישי ומקצועי.

מסעדת ''POMO'' רמת החייל
מסעדת ''POMO'' רמת החייל | צילום: אנטולי מיכאלו

כבר כשנכנסתי למסעדה קיבלתי "זבאנג" של אנרגיה חיובית. העיצוב היפיפה של המקום, עליו אמון ירון טל, בהחלט מספק תחושה של יוקרה, אך בלי ההרגשה המתנשאת שיכולה להתלוות לה. המטבח הפתוח לעיני כל הוסיף אפילו למנות עצמן, פשוט כי לראות את הטבח מקפיץ את בצק הפיצה, ולספוג את הריחות של הבישול, הם ללא ספק חלק מהטעם.

סביצ'ה דג ים של ''POMO''
סביצ'ה דג ים של ''POMO'' | צילום: אנטולי מיכאלו
ברוסקטה טונה
ברוסקטה טונה | צילום: אנטולי מיכאלו
הפיצות של ''POMO''
הפיצות של ''POMO'' | צילום: גל זהבי
פסטה ציידים
פסטה ציידים | צילום: אנטולי מיכאלו
לברק שלם  מנת הדגל של ''POMO''
לברק שלם מנת הדגל של ''POMO'' | צילום:אנטולי מיכאלו

אז אחרי מנות פתיחה, ראשונות, עיקריות וקינוח – אני יכולה לומר בפה מלא (ובטן מלאה) ש"פומו" היא אחת המסעדות האיטלקיות הטובות ביותר שביקרתי בהן. היא החוויה הכוללת של אוכל, אווירה ושירות, והמבחר העשיר בתפריט יענה על הצורך שלכם להתענג על כמעט כל סוג ארוחה שתבחרו.

תגיות:
אוכל איטלקי
/
ביקורת אוכל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף