נכון, אפשר בקלות לחייג ולהזמין הביתה מגש פיצה משפחתי, אבל אם אתם מכינים פיצה בבית בעצמכם, מובטחת לכם חוויה מהנה וטעימה. וזה עוד לפני שמדברים על איכות החומרים שבהם תוכלו להשתמש בבית.
העבודה מתחילה בלישת הבצק והתפחתו, ממשיכה בהכנת הרוטב, ומסתיימת בבחירת התוספות האהובות על בני המשפחה – זיתים, תירס, פטריות, גבינות, אנשובי, אננס או פירות אקזוטיים. הקסם מתרחש אי שם בדרך, כשכל הקונסטרוקציה מתחברת יחד והופכת למאפה אחד מושלם.
פיצה שכולם אוהבים
לבצק:
לרוטב:
תוספות:
ניסוי כלים
בית roso השיק לכבוד החגים את roso Grill - מוצר אחד המשלב רוסטר ופלנצ'ה; פתרון ייחודי של צלייה ובישול בכלי אחד. הכלי מלבני וגבוה, עם מכסה ארומטי, בעל פסי גריל המאפשרים צלייה של נתחי בשר גדולים, דגים וירקות, וציפוי נונסטיק למניעת הידבקות המזון. מתאים לכל סוגי הכיריים, כולל אינדוקציה.