אוכל משובח, מגוון יין אינסופי וחוויה אטרקטיבית פעילה, יותר מזה אנחנו לא צריכים

בר היין "טייסטינג רום" הממוקם בתוך מערה טמפלרית שהוסבה למרתף יין משגע, היא הפיין דיינינג החדש, שמרכז בתוכו חווית סועד מ-א' עד ת'

שי רגב צילום: אור גפן
בר היין טייסטינג רום בשרונה
בר היין טייסטינג רום בשרונה | צילום: חיים יוסף
5
גלריה

חווית סועד היא אף פעם לא רק הטעם של המנות, המבחר או היצירתיות שלהן. פעמים רבות נחזור שוב ושוב אל אותו המקום בדיוק בעקבות האווירה שספגנו, או אפילו התחושה שהיא השרתה בנו והיכולת שלה למקם אותנו, אפילו לשעה אחת בלבד, בטופ הרומנטיקה והעילוי הקולינרי. וכשכל אלו מוגשים אל השולחן שלנו לצד חווית יין אטרקטיבית – נראה שיש לנו שילוב מנצח.

ה"טייסטינג רום", בר יין מיוחד הממוקם במבנה טמפלרי עתיק במרכז תל אביב, מספק עבור כל לקוח בדיוק את החוויה שתיארתי לעיל. הוא כרטיס הכניסה (תרתי משמע) לעולם הטעם העשיר והיינות המשובחים, המפגיש את כל הבא להתארח, גם אם אינו בעל ניסיון רב בתחום, עם מבחר שמרגיש כאינסופי בין סמטאות משקה הענבים האלכוהולי.

חווית יין ממערכות המזיגה האוטמטיות של הטייסטינג רום
חווית יין ממערכות המזיגה האוטמטיות של הטייסטינג רום | צילום: חיים יוסף

ועל אף שבדרך כלל שמגיעים למסעדה, רצוי להתעכב על המנות, הפעם החלטתי לחזור אליהן מאוחר יותר ולהתמסר לחוויית היין שטרם פגשתי קודם לכן. "בטייסטינג רום" כל אורח מקבל כרטיס מגנטי המאפשר לו בכל רגע נתון מפגש עם לפחות 32 יינות שונים, מתוך מגוון של 400 מכל רחבי העולם.

את הכרטיס המגנטי מכניסים אל קיר היינות, קוטפים גביע מהמתלים המיוחדים ומוזגים ממגוון היינות באופן עצמאי, באמצעות מערכות מזיגה אוטומטיות וחדשניות המונעות מהיין להתחמצן לאחר שנפתח. אם אינכם בטוחים מה הטעם המועדף עליכם, תוכלו להיוועץ בסומלייה המסתובב/ת ומספר הדרכה ראשונית לטעימות היין האפשריות לפי טעמכם.

גם אם טעמתם את סוג היין שהמליץ הסומלייה, ולבסוף בחרתם ללכת על טעמים אחרים, תוכלו להמשיך ולנסות לטעום מהמבחר המגוון עד שתקלעו לטעם האהוב עליכם. גם אז, תוכלו לבחור אם למזוג כוס מלאה, חצי כוס או טעימה, ובכך לאפשר לחך שלכם לחוות טעמים רבים מבלי לאבד את הראש.

ועכשיו, אחרי שנגענו בחלק האומנותי של המקום בעל האווירה המסתורית, הגיע הזמן לעסוק בתפריט האוכל המעניין, שנבחר ללוות את טעמי היין השונים.

"הטייסטינג רום" בחר להתמקד במנות קטנות יחסית ובתפריט מצומצם שאינו כולל בשר, אך ניכר היה שכל מנה ומנה נבחרה בקפידה. הכל טרי ועשוי במקום על ידי הצוות המקצועי של בר היין, ובהחלט אפשר להרגיש בזכותו את הפיין דיינינג וטעמי העילית.

בריוש סנט מור, קרפצ'יו סלק ופואקצ'ה חמה
בריוש סנט מור, קרפצ'יו סלק ופואקצ'ה חמה | צילום: חיים יוסף
סלמון מאודה במעטפה
סלמון מאודה במעטפה | צילום: חיים יוסף

מלבד מנות אלו, תוכלו ליהנות ב"טייסטינג רום" מפלטת גבינות עשירה, מנות דגים נאים, סלטים עשירים וכמובן פוקאצ'ה היישר מהטאבון.

קראק פאי פיסטוק
קראק פאי פיסטוק | צילום: שי רגב

אז אם גם אתם נהנים מאוכל טוב, יין משובח ואפשרות מעניינת להפוך את הסעודה גם לחוויה אטרקטיבית פעילה, בר היין בשרונה הוא לגמרי הפתרום עבורכם. בין אם לדייט רומנטי, בין אם פגישה אינטימית עם חברה ואפילו עבור משפחה אנינת טעם.

תגיות:
ביקורת אוכל
/
מתחם שרונה
/
בר יין
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף