"התעניינות גדולה בתקשורת, בעיקר בגלל הסיפור האישי": אסף גרניט כובש את ברלין

השף שוחח עם רז שכניק על המסעדה החדשה אותה הוא פותח בבירה הגרמנית וקרא לה על שם סבתו ברטה: "חושב איך היא עזבה את העיר הזאת ב-1935 ובאילו נסיבות, והצבעוניות, השמחה והטעמים שאנו מביאים לפה חזרה"

קיץ ברבנר צילום: יח"צלוגו 103fm צילום: באדיבות 103FM
אסף גרניט
אסף גרניט | צילום: טלית ארליך

"פתחנו לפני כמה ימים וכל יום המסעדה מלאה, כבר מהימים הראשונים", סיפר. "הסיפור האישי שלי מעניין לא רק את הישראלים, אלא גם את הגרמנים. יש התעניינות מאוד גדולה בתקשורת המקומית, אני מניח שאולי גם בגלל שאני מגיע עם כוכב מישלן, אבל בעיקר הסיפור האישי".

"יש עוד אלמנט נוסף שעומד בפס של המטבח", הוסיף השף, "מולי יש קיר מלא בתמונות של כל הסבתות של כל הצוות, ובתמונה המרכזית - סבתי. אני מסתכל עליה מדי פעם ואני לא יכול שלא לחשוב על העובדה שהיא עזבה את העיר הזאת ב-1935 ובאילו נסיבות, והצבעוניות, השמחה והטעמים שאנו מביאים לפה חזרה, אני לא יודע אם להשתמש במילים כמו ניצחון או סגירת מעגל, אבל לי ולצוות זה מהלך מאוד מרגש. זו לא סתם עוד מסעדה".

ראיון עם אסף גרניט, צילום: קיץ ברבנר | צילום:

סייעה בהכנת הכתבה: מיכל קדוש, 103fm

תגיות:
ברלין
/
אסף גרניט
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף