"פתחנו לפני כמה ימים וכל יום המסעדה מלאה, כבר מהימים הראשונים", סיפר. "הסיפור האישי שלי מעניין לא רק את הישראלים, אלא גם את הגרמנים. יש התעניינות מאוד גדולה בתקשורת המקומית, אני מניח שאולי גם בגלל שאני מגיע עם כוכב מישלן, אבל בעיקר הסיפור האישי".
"יש עוד אלמנט נוסף שעומד בפס של המטבח", הוסיף השף, "מולי יש קיר מלא בתמונות של כל הסבתות של כל הצוות, ובתמונה המרכזית - סבתי. אני מסתכל עליה מדי פעם ואני לא יכול שלא לחשוב על העובדה שהיא עזבה את העיר הזאת ב-1935 ובאילו נסיבות, והצבעוניות, השמחה והטעמים שאנו מביאים לפה חזרה, אני לא יודע אם להשתמש במילים כמו ניצחון או סגירת מעגל, אבל לי ולצוות זה מהלך מאוד מרגש. זו לא סתם עוד מסעדה".
סייעה בהכנת הכתבה: מיכל קדוש, 103fm