במסגרת התפריט תוכלו בין היתר לחלוק מנה צרפתית "דוז פואה", לחוות את ארוחת הבוקר האיטלקית עם שמפיניון ופורטובלו או לבקר במקסיקו ולפגוש את תערובת הבשר ברוטב עגבניות מתקתק.
ארוחות הבוקר המיוחדות יוגשו בליווי תוספת מתאימה, כמו קוביות גראטן ועלי רוקט, ציפס פרמז׳ן, או סלסלת הלחמים המפורסמת של בנדיקט, ויוגשו עד לתאריך ה-5.3.23.
שוק אווז קונפי מפורק, מוקפץ עם ערמונים, ציר בקר ועשבי תיבול, מוגש על קרואסון חמאה עגול, ביצה עלומה והולנדייז. מוגש עם קוביית גראטן ועלי רוקט.
מיקס פטריות יער, שימאג׳י, שמפניון ופורטובלו מוקפצות בשמן זית ויין לבן, שתי ביצים עלומות ורוטב הולנדייז. מוגש על לחם בריוש קלוי עם קרם סלרי ופרמז׳ן לצד צ׳יפס פרמז׳ן.
תערבות בשר בקר ברוטב עגבניות מתקתק ומעושן, שעועית אדומה, פיקו דה גאיו, כוסברה ופלפל שאטה גרוס על לחם תירס ומעל ביצת עין.
מוגש עם סלט ירוק וסלסלת לחמים.
קרפ ברולה במילוי ריבת חלב.
סטייק לבן בזיגוג מייפל, רוטב הולנדייז ותפוזים.
מוגש עם גראטן מטוגן, סלסלת לחמים ועלי רוקט.
שתי ביצים חצי רכות, כל אחת עטופה ומטוגנת בתערובת בשר ופירור פאנקו.
על איולי חרדל ודבש ולצד עלי רוקט. מוגש עם סלסלת לחמים.