המסורת היפנית מגיעה לישראל: מסעדת "מנטנטן" משיקה שבוע קולינארי מיוחד

המסעדה היפנית תשיק שבוע קולינארי חגיגי, לכבוד יום הולדתו של הקיסר נארויטו. השבוע יכלול תפריט ספיישלים ייחודי בעל חמש מנות יפניות פופולריות, מה שיביא את החוויה הייחודית גם לסועד הישראלי

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
מנת ה-Gio ramen, מביאים את המסורת היפנית לישראל
מנת ה-Gio ramen, מביאים את המסורת היפנית לישראל | צילום: דניאל רום
2
גלריה

בין היתר, התפריט יציג מנות יפניות אותנטיות מכל רחבי המדינה האסייתית, כדוגמת מנת ריב אודון ממחוז קגאווה, מנת נבטי שעועית, ומנת דג טונה ובורי עסיסיים יפנים מבושלים, הנחשבת כתוספת פופולרית מאוד ביפן.

מנת ה-Agebitashi
מנת ה-Agebitashi | צילום: דניאל רום

"מנטנטן" הינה מסעדה יפנית אותנטית המגישה ראמן כבר מספר שנים, בנוסף למנות יפניות מסורתיות כמו סושי ומנות גריל יאקיטורי יפני. המקום מוכר ואהוב בעיקר בזכות הראמן המפורסם שלו, שמביא את החך היפני לישראל. מדי מספר חודשים, מגיע אל המסעדה שף מיוחד מיפן, לשם בניית תפריט מותאם לעונה.

תגיות:
אוכל
/
יפן
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף