כמה פעמים קרה לכם שניסיתם להכין את הפסטה המושלמת, אבל משהו התפקשש בבישול ונותרתם עם פסטה דביקה מידי או נפוחה? השף הוויראלי פול פוסטר מאשר שאכן רוב האנשים פשוט מבשלים את הפסטה בצורה לא נכונה ומצביע על טעות נפוצה אחת שרוב האנשים נופלים בה.

השף קבע שכל מי שמוסיף שמן למי הפסטה מבזבז את זמנו, צעד שרובנו עושים עד היום. הוא הסביר: "השמן לא מונע מהפסטה להידבק כמו שאנשים רבים חושבים. אתם זוכרים את מדעי בית הספר? מים ושמן לא מתערבבים. השמן יישאר מעל המים ולא תהיה לו כל השפעה על בישול הפסטה. פשוט תנו לזה להתבשל ממש טוב, והשתמשו בהרבה מים", הוסיף.

ראוי לציין שהשף המפורסם ידוע כבעל ניסיון רב ב-Tik Tok, ולעתים קרובות עוזר לשפים מתחילים בכך שהוא נותן להם עצות וטריקים שימושיים. הסרטונים של פול זכו ל-1.5 מיליון לייקים והוא צבר יותר מ-120,000 עוקבים.