שמן, מים: זו הטעות הנפוצה שרוב האנשים עושים בדרך לפסטה המושלמת

מנסים שוב ושוב להכין את הפסטה המושלמת, אבל משהו תמיד מתפקשש בדרך? השף הוויראלי פול פוסטר מאשר שרוב האנשים פשוט מבשלים את הפסטה בצורה לא נכונה ומסביר מהי הטעות הנפוצה ביותר שרוב האנשים נופלים בה

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פסטה, אילוסטרציה
פסטה, אילוסטרציה | צילום: אינגאימג'

כמה פעמים קרה לכם שניסיתם להכין את הפסטה המושלמת, אבל משהו התפקשש בבישול ונותרתם עם פסטה דביקה מידי או נפוחה? השף הוויראלי פול פוסטר מאשר שאכן רוב האנשים פשוט מבשלים את הפסטה בצורה לא נכונה ומצביע על טעות נפוצה אחת שרוב האנשים נופלים בה.

השף קבע שכל מי שמוסיף שמן למי הפסטה מבזבז את זמנו, צעד שרובנו עושים עד היום. הוא הסביר: "השמן לא מונע מהפסטה להידבק כמו שאנשים רבים חושבים. אתם זוכרים את מדעי בית הספר? מים ושמן לא מתערבבים. השמן יישאר מעל המים ולא תהיה לו כל השפעה על בישול הפסטה. פשוט תנו לזה להתבשל ממש טוב, והשתמשו בהרבה מים", הוסיף.

תגיות:
אוכל איטלקי
/
פסטה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף