תמיד אמרתי שאין לי קיבה נפרדת למתוקים אבל לבורקס אני אפנה מקום בכל רגע נתון! אין מה לעשות, אין מה שיכול להתחרות בבצק פריך וקראנצ'י שיצא מהתנור, גדוש בגבינה לוהטת. אין.
פסטיבל הבורקס של "משלוחה" שיתקיים ב-"שוק הנמל" בנמל תל אביב יוצא לדרך. האירוע החגיגי, שיימשך כשלושה ימים, יציע את הבורקסים של מיטב האופים והקונדיטורים בישראל, יציג טרנדים עכשווים בתחום לצד מסורות הכנת בורקסים העוברות במשפחה לאורך דורות ושפע של מנות בורקס עם טוויסטים יוצאי דופן.
רגע, אז איזה בורקס אוכלים?
על תוכן הפסטיבל והפקתו בפועל, אנשי התוכן והקולינריה לירן אוהלי ונטע סלונים. סלונים היא יזמית קולינרית ובלוגרית מסעדות בארבע השנים האחרונות, מובילת דעת קהל ויוצרת תוכן קולינרי, בעלת המותג thefoodnett. לירן אוהלי עבד כעורך וכתב מדור האוכל של עיתון ואתר "ישראל היום" בחמש האחרונות וכיום יזם ומפיק אירועים קולינריים ויוצר תוכן.