במקום להיכנס לעוד מסעדה טיפוסית, נכנסו אל בר-מסעדה, עם אווירה נינוחה וקלילה שיכולה להתאים גם לסוגים רבים של בילויים. מארוחה עשירה ומגוונת, ועד ישיבה קלילה בערב יום רביעי.
התיישבנו בשולחן גבוה עם נוף לבר, בהתאם לאווירה הייחודית במקום. לפני המנות הראשונות, פתחנו עם הקוקטייל "Short Story Long". מדובר בקוקטייל ייחודי וקליל, שמכיל בתוכו ג'ין, וורמוט לבן, מי טוניק, ותחזיקו חזק - זיתים וזעתר.
בנוסף, ניסינו גם קוקטייל אחר, שבמרכזו הפסיפלורה. עוד הוא מכיל: וודקה, וניל ופרוסקו.
כשהגיעו המנות הראשונות, עשינו היכרות עם הארנצי'ני פתיתים. כדורי גבינה עשירים, לצד רוטב מיוחד.
עוד פגשנו את אצבעות הגבינה, שמתובלות בטיגון עמוק, לצד איולי כמהין והפתעה - ריבת תאנים.
את "טריו" המנות הראשונות, סגרנו עם ארטישוק פריטה. המנה מכילה בין היתר, ריקוטה ועגבניות שרי צלויות, שלגמרי השתלבו בצורה מושלמת עם שאר המנות.
אחרי הפיצה, התקדמנו לפסטות, שם הלכנו על הטורטליני פקיילה, וניוקי סולת ביתי אלא רומאמה. לאוהבי העגבניות, היינו ממליצים ללכת על הניוקי. אלו מכם שמחבבים את הטעם הפיקנטי, היינו ממליצים לכם לבחור דווקא את הטורטליני פקיילה.