הן הפריים ריב של הטלה, סוכריות על מקל של הטבע ואחד הנתחים הכי פשוטים וחגיגיים. השף אסף שנער מביא לכם מתכון נוסף שכולו חגיגת בשר.
אין מה לומר שצלעות טלה הן נתח לחובבי הנתחים השומנים והטעמים היחסית עזים, למי שתמיד חושש מטעמים עזים חשוב להבין שטעם הטלה הוא בהתאם לזן הטלה, יש טליים בעלי טעמים עדינים יותר ויש כאלו בעלי טעמים "כיבשיים" יותר כגון הזן הבאלאדי או הניו זילנדי.
בואו רגע נדבר על העשן- הרבה חוששים להכין צלעות בגלל הריח והעשן, אבל בואו נהיה כנים- זה חלק מהכיף וחבל לוותר על הביס הטעים הזה בגלל קצת עשן, כן חשוב להתכונן לזה מבחינת איוורור הבית.
להוציא את הצלעות. לחצות את המשמשים ולצרוב אותם על אותה מחבת של הצלעות.