שיתוף הפעולה הנכון של הקיץ יוצא לדרך | חדשות האוכל

הביץ' בר לולי בחוף גורדון והשף כפיר ינין מארחים את מותג הטקילה פטרון לתשעה ימים של הופעות שקיעה, תפריט ספיישל מקסיקני וקוקטיילים קרירים על בסיס הטקילה של פטרון

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
לולי מארחת את פטרון
לולי מארחת את פטרון | צילום: איתמר גינזבורג
6
גלריה

סביצ'ה דג לבן 'לצ'ה דה טיגרה', אננס צלוי, עשבים, ליים  76 ₪

סשימי טונה שרויה בתחמיץ סלק ותפוזים, צנון כבוש,  קראמבל תירס מעושן 74 ₪

טאקו כרוב מעושן כרוב מעושן, צ'יפוטלה, אדובה, סלסה של  אננס, שמנת חמוצה (3 יח') 58 ₪

תירס על הגריל תירס גילי שלם על הגריל, חמאת  צ'יפוטלה, פרמזן  59 ₪

טאקו עוף צלוי סלסה של תירס שרוף, ויניגרט פלפלים  שרופים, שמנת חמוצה (3 יח') 72 ₪

נאגטס אקאפולקו  נגיסי עוף בציפוי פריך, איולי ברביקיו,  קטשופ פלפלים 71 ₪

הירקון 121 א, טיילת תל אביב חוף גורדון.

לולי מארחת את פטרון
לולי מארחת את פטרון | צילום: איתמר גינזבורג

עם המעבר ללוקיישן חדש ובו מטבח רחב ידיים המאפשר טאבון אבן איטלקי, חדר פסטה רחב ידיים וגריל ג'וספר המשיך השף יחיאל מליחי לפתח את השפה הייחודית של מסעדת אוליברי שהתאפיינה בזיקה לסיציליה מיום הפתיחה. בין היתר ניתן למצוא במקום פיצות בסגנון סיציליאני מבצק עשיר בדורום, שיפודי ים (ארוסטצ'יני) בנוסח דרום איטלקי, קנולי ופסטות בעבודת יד, מוצרי שרקוטרי בסגנון איטלקי המיוצרים ומיושנים במקום ועוד קלאסיקות איטלקית בביצוע מודרני.

שדרות שאול המלך 23, תל אביב

תפריט קיץ סציליאני באוליברי
תפריט קיץ סציליאני באוליברי | צילום: אמיר מנחם

הארוחות כוללות אופציה לכוס יין ממבחר יינות  של יקב רמת הגולן במחיר אטרקטיבי לרגל 40 שנה להקמתו/ קוקטייל מרענן קיצי על בסיס בלוודיר ופירות יער/ כוס מבעבע קל שנדון מבית היוצר של מואט ושנדון.

רוזנבלום הרצל 8, בנייני סי אנד סאן, תל אביב

תפריט שקיעה בסיטרה
תפריט שקיעה בסיטרה | צילום: פיקסל גרופ

השפית והבעלים מיכל גרציאני, והשפית בפועל גיל בר יוסף (שעבדה עם רושפלד ושטרית) יצרו תפריט ערב מבריק – עם מנות טובות ועשירות בטעמים, כמו ביסק סרטנים, שייטל יווני, מסאחן, צלע לבן, קלאמרי באוזו ועוד.

קיבוץ העוגן, ראשון -חמישי 9.00-23.00 שישי 8.00-15.00 שבת אירועים פרטיים.

גרציא- תפריט ערב
גרציא- תפריט ערב | צילום: גיל אבירם

"מרלן" החדש, בפינה האסטרטגית של המלך ג'ורג' ושדרות בן ציון, הוא בר שכונתי במובן הטוב של המילה ומזללת בשר במובן היותר טוב של המילה, מקום גדול שאפשר לשבת בו נוחות, שהחליט להעלות את רמת האוכל והאלכוהול לאזורי מוסדות צרפתיים קלאסיים, להרחיב עם מנות ראשונות מצוינות, ולא לשכוח לרגע מאיפה הוא בא, ובעיקר לאן הוא הולך. זה אומר קוקטיילים ואווירה, סאונד נכון ותאורה נכונה, בר לשתות בו וכיסאות לאכול בהם. המבורגרים, אבל ממש לא רק.

מרלן, המלך ג'ורג' 46 פינת שדרות בן ציון 2, תל אביב

''מרלן'' מגיע לתל אביב
''מרלן'' מגיע לתל אביב | צילום: נעם פריסמן
תגיות:
מסעדות
/
אוכל
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף