ממשיך להפתיע: הבשורה החדשה של אייל שני שאתם חייבים להכיר

אייל שני שאיכשהו תמיד יודע להמציא את עצמו מחדש בישראל השיק גלידריה חדשה בשם ''קסטה'', וכמו שבטח יכולתם לנחש, הקסטה הזו היא הכל חוץ מסטנדרטית | כל הפרטים

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אייל שני
אייל שני | צילום: יונתן זינדל, פלאש 90
4
גלריה

אייל שני שאיכשהו תמיד יודע להמציא את עצמו מחדש בישראל השיק גלידריה חדשה בשם ''קסטה'', וכמו שבטח יכולתם לנחש, הקסטה הזו היא הכל חוץ מסטנדרטית. הגלידריה של אייל שני שותפיו מבטיחה (ומקיימת) לספק, טעמים מסקרנים וקצת פרועים שטרם טעמתם בגלידריות הרגילות,אורז קלוי, גויאבה, שומשום, תפוז דם, פרג לימון, לימון חלב, לבנדר דבש, חמאת מרווה, גלידת מרשמלו מדורה, גלידת ארל גריי, גלידת קרם פרש שמן זית ועוד טעמים  שרק אייל שני מסוגל להמציא ולנו זה יישמע נורמלי.

הגלידה עצמה טרייה עשויה בעבודת יד במקום מחומרי גלם טריים ועונתיים, על הגלידה עבד שני יחד עם הסו-שף שלו, גיא ברטשניידר, במשך חצי שנה. במהלך התקופה רקחו השניים מגוון טעמים מרשים ואל דאגה יש גם שוקולד ו-ווניל. ומה עם הקסטה? השם הוא לא לחינם, גיר ושני יצרו  קסטה מפוארת (22 ש"ח) המורכבת מעוגיית שוקולד במרקם שמנמן ומושחת, ממולאת בגלידת וניל ושוקולד אולי בקול סטייל אבל עם הטאץ' של השף.

הקסטה של אייל שני
הקסטה של אייל שני | צילום: אסנת גואטה

וכמו אייל שני גם פה זה לא רק גלידה. קסטה היא גם מקום בילוי עם בר, מגוון יינות וחדר גלריה עם אמנות ישראלית מתחלפת . אנחנו ממש אהבנו.

''השמועות על הגלידריה החדשה של אייל שני ועל הטעמים המוזרים גרמו לי לעמוד יחד עם עוד 30 איש בתור של חצי שעה כדי לטעום את הקסטה המדוברת והגלידה עצמה", אמר אחד האנשים במקום, שהגיע לטעום את הגלידה החדשה.

מרשמלו שרוף ולימון חלב
מרשמלו שרוף ולימון חלב | צילום: אסנת גואטה
הגלידריה של אייל שני
הגלידריה של אייל שני | צילום: אסנת גואטה

"קסטה", יהודה הלוי 12, ליד המיראז׳, הגלידרייה פועלת להרצה בימים ה' (15:00-00:00), ו' (12:00-18:00) ובשבת (12:00-23:00)

תגיות:
אוכל
/
אייל שני
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף