אחרי 11 שנה: מסעדת טופולופומפו תיסגר בסוף פברואר

מסעדת האש של השף אבי קונפורטי נסגרת למעלה מעשור של פעילות מלאות אקשן. קונפורטי הביא למטבח של טומפולופומפו מנות מטורפות, חומרי גלם ייחודיים וטכניקות שלא היו קיימות

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
אבי קונפורטי
אבי קונפורטי | צילום: יונתן בן חיים

קונפורטי, שידוע כילד הרע של עולם הבישול, אחראי על הפתיחה והמטבח של מוזס, צ'ימיצ'נגה, זוזוברה וצפרה והוא אחד השפים היותר מוכשרים שיש פה . אולי עם אגו מטורף וגישה לא קלה אבל אי אפשר לקחת ממנו את החדשנות, היצירתיות והתעוזה. קונפורטי הביא למטבח של טומפולופומפו מנות מטורפות, חומרי גלם ייחודיים וטכניקות שלא היו קיימות במסעדות אחרות לצד תמחור גבוה שלא התאים לכולם . אז כן יש בי עצבות על הסגירה שלה, בעיקר בימים קשים כאלו שמסעדות שקיימות שנים לא שורדות בגלל המצב, חוסר בכוח אדם ושיתוף פעולה עם המדינה .

תגיות:
תל אביב
/
מסעדות
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף