לא סתם קונדיטוריה: כך הפכה ביסקוטי למעצמת הקינוחים של ישראל | ראיון

ב־2,000 מסעדות ובתי קפה בארץ לא ששים לספר לכם שלא הם אלה שאפו את הקינוחים המצוינים המוגשים לכם, אלא קונדיטוריית “ביסקוטי" בבני ברק. מה הישראלים הכי אוהבים ואיך זה שהבעלים נשאר רזה? ראיון עם פאי לימון

מעריב אונליין - לוגו צילום: מעריב אונליין
פורים בביסקוטי
פורים בביסקוטי | צילום: יחצ
2
גלריה

פורים, כמו חנוכה ושבועות, הוא חגן של הקונדיטוריות: שפע האופציות לאוזני המן, הצבעים, מגוון הטעמים האינסופי והיצירתיות פורצת הגבולות (לעתים מדי) גורמים לפיק במכירות אצלן - ובהתאם, לפיק בכמות הקלוריות אצלנו.

מאחורי ביסקוטי. אמיר פורת
מאחורי ביסקוטי. אמיר פורת | צילום: יחצ

“ביסקוטי", הירקון 67 א.ת. בני ברק; העצמאות 104, נווה עוז החדשה, פתח תקווה; שושנה דמארי 10, מתחם פיאנו, נתניה; מתחם שפיר סנטר, ראש העין; אבני החושן 1, כרמי גת; אור ים סנטר, אור עקיבא. טלפון להזמנות: 5704015־03

תגיות:
אוכל
/
בני ברק
/
קונדיטוריה
פיקוד העורף לוגוהתרעות פיקוד העורף